Home FASHION & BEAUTY Beauty MUST TRY: dit easy peasy vlechtkapsel is ideaal als je halflang haar...

MUST TRY: dit easy peasy vlechtkapsel is ideaal als je halflang haar hebt

Je hebt er amper iets voor nodig én je hoeft slechts 3 eenvoudige stappen te volgen.

© Getty

Droom jij van een leuk vlechtkapsel, maar heb je geen lang haar? No worries, want ook met halflang haar zijn er een heleboel vlechten die je kan proberen. Het enige wat je hoeft te doen, is ze aanpassen aan de lengte van jouw haar. Haarstyliste Kayley Melissa toont op haar YouTubekanaal alvast hoe het moet.

Heb jij het gevoel dat je met je halflang haar veel minder kan doen? Think again! Er zijn namelijk een heleboel kapsels die je kan proberen als je een lange bob of lob hebt. Kayley Melissa, een haarstyliste met haar eigen YouTubekanaal, toont alvast hoe het moet. Kayley heeft onlangs haar lokken een heel stuk korter laten knippen en toont nu op haar kanaal een heleboel kapsels die perfect zijn voor als je ongeveer schouderlang haar hebt.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Eind vorige week publiceerde ze een video waar ze je drie originele kapsels laat zien en eentje is ons alvast bijgebleven. Een voorbeeldje van het kapsel vind je alvast hieronder. Waarom zijn wij nu zo’n fan van deze creatie? Eerst en vooral is het belachelijk makkelijk. Daarnaast komt er geen krultang of ander stylingapparaat aan te pas. Het kost je dus minder tijd én je gaat je lokken minder beschadigen. Alleen maar voordelen, dus!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

HOW TO:

1. Maak een zijscheiding in je haar en begin vervolgens aan één kant de voorste plukken in te vlechten. Let er hier op dat je heel kleine plukjes haar neemt.

2. Wanneer je ongeveer aan je oor bent, mag je normaal verder vlechten. Onderaan maak je de vlecht nog vast met een doorzichtig elastiekje.

3. Trek de vlecht nadien voorzichtig een beetje uit elkaar. Zo lijkt ze plots al een stuk groter. Het losse stuk onder je oor maak je vervolgens met een schuifspeldje vast. That’s it!

Bron: Kayley Melissa

Lees ook: