Home FASHION & BEAUTY Beauty Deze nageltrend uit de 90’s is helemaal terug van weggeweest

Deze nageltrend uit de 90’s is helemaal terug van weggeweest

En Bella Hadid is duidelijk fan!

© Getty

We hadden nooit gedacht dat we dit zouden zeggen, maar de laatste trend in manicureland komt regelrecht uit de 90’s. Jawel: de iconische French manicure maakt deze zomer een heuse comeback. En laat het nu net Bella Hadid zijn die er helemaal weg van is.

Oké, de French manicure is eigenlijk nooit volledig van de aardbol verdwenen, want de laatste jaren schitterden er talloze variaties van op onze nagels. Denk bijvoorbeeld aan gekleurde tips in plaats van die dramatische witte lijnen. Deze zomer maakt echter een ingetogenere versie van deze klassieker haar opwachting. Beautylovers kiezen massaal voor een dunner wit lijntje of zelfs voor een subtiel ombré-effect.

View this post on Instagram

Angel Energy?

A post shared by ? (@bellahadid) on

Het is vooral Bella Hadid die de klassieker nieuw leven weet in te blazen. Het 22-jarige model post op Instagram de ene foto na de andere waarop ze haar French manicure naar hartenlust toont. Een verrassing? Niet echt, want Bella rockt wel vaker trends uit de nineties, van de zichtbare string tot de ieniemini zonnebril. Dat ze een ware trendsetter is, kan niemand nog ontkennen. Zelfs zusje Gigi en Ariana Grande bezwijken nu voor a French touch. Zou jij het aandurven?

View this post on Instagram

A love story

A post shared by ? (@bellahadid) on

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.