Home FASHION & BEAUTY Beauty SAY WHAT: dit goedkope verzorgingsproduct gebruikt Meghan Markle als highlighter

SAY WHAT: dit goedkope verzorgingsproduct gebruikt Meghan Markle als highlighter

Je bestelt het online voor nog geen 10 euro en het is nog goed voor je huid ook.

Meghan Markle bewijst alweer dat je voor een royal huidje geen koninklijk budget nodig hebt. Het product dat zij – of beter gezegd haar visagist – gebruikt om haar gelaat een glowy highlight te geven, is een budgetproof verzorgingsproduct dat nog geen tien euro kost. En het is bovendien ook nog eens supergoed voor je huid.

We weten al hoe we Meghan Markles glanzende lokken kunnen verkrijgen, welke budgetproof mascara haar favoriet is en met welk nagellakje ze haar nagels doet. Eén ding dat we nog niet wisten, is hoe ze aan die stralende glow komt. Daniel Martin, de vaste make-up artist van Meghan, verklapt dat hij daarvoor een multifunctioneel en vooral supergoedkoop verzorgingsproduct gebruikt: de Aquaphor-zalf van Eucerin.

Aquaphor is een ultraverzorgende zalf die voor verschillende doeleinden kan gebruikt worden. Daniel Martin vertelt aan Daily Mail dat dit soort multifunctioneel zalfje zijn favoriete product is om te gebruiken als natuurlijke highlighter. Met gelijkaardige verzorgende balsems of met Vaseline bekom je hetzelfde effect, maar de Eucerin Aquaphor zou Meghans absolute favoriet zijn. De zalf is gemaakt op basis van paraffine en zonder water, wat de huid toelaat om snel te herstellen. Daarnaast bevat ze ook panthenol en bisabolol, beide ingrediënten die de huid intens voeden en vocht helpen vast te houden.

De zalf wordt in de eerste plaats gebruikt om extreem droge en zelfs gebarsten of geïrriteerde huid te helpen herstellen, maar kan dus ook op tal van andere manieren gebruikt worden. In ons land is het product niet razend bekend, maar in Amerika is het wel erg populair. Lauren Bosworth, die je misschien nog wel kent van de realityshow The Hills, is ook fan en deelt in een video haar favoriete tips om Aquaphor te gebruiken.

Highlighter als Meghan

Je neemt een klein beetje van de balsem, warmt het eventueel op tussen je vingertoppen en brengt het dan aan op de plaatsen waar je normaal gezien highlighter aanbrengt. Dat wil zeggen op je jukbeenderen, centraal op de neus, op je het cupidoboogje boven je lippen en eventueel onder je wenkbrauwen. Omdat het een natuurlijk glanzend product is met een crèmetextuur, zorgt het voor een erg subtiel effect.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Ben jij net zo benieuwd als wij? Hier kan je de Aquaphor-zalf momenteel bestellen aan een verminderde prijs.

Lees ook: