https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home celebs Dit zijn de favoriete Disneyfilms van prins Harry en Meghan Markle

Dit zijn de favoriete Disneyfilms van prins Harry en Meghan Markle

Verbijsterend origineel zijn de prins en de hertogin niet...

© PhotoNews

Als je dit artikel openklikte ben je zonder twijfel een onvervalste Harry & Meghan-fan. En zoals iedereen houden ook zij van Disneyfilms. De lievelingsfilms van Harry en Meghan zijn échte Disneyklassiekers.

Meghan Markle en prins Harry bezochten vandaag de WellChild Awards in Londen. Die plechtigheid eert langdurig zieke kinderen, hun familie en verzorgers. Tijdens hun bezoekje zat het koppel samen met heel wat langdurig zieke kinderen. En gesprekken met kinderen? Die zijn naar ons gevoel vaak nog de interessantste.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Disneyklassiekers

Als prins en hertogin weten Harry en Meghan perfect hoe ze zich moeten aanpassen aan hun gesprekspartners. En over wat praten alle kinderen graag? Disneyfilms!

De 10-jarige Chloe Henderson was een van de dappere aanwezige kinderen op de plechtigheid. Zij vroeg het koppel op de man af wat hun favoriete Disneyfilms zijn. En wat blijkt? Ze weten hun klassiekers te appreciëren. Prins Harry antwoordde dat hij van ‘De Leeuwenkoning’ houdt en Meghan verkiest dan weer ‘De Kleine Zeemeermin’. Bovendien zouden ze ook fan zijn van de recentere Disneyfilm ‘Zootopia’ én tijdens een filmdate keken ze naar ‘Moana’. Dat weten we dan ook weer!

Lees ook: