Home FASHION & BEAUTY Beauty Meghan Markle en Kim Kardashian zweren bij deze populaire foundation

Meghan Markle en Kim Kardashian zweren bij deze populaire foundation

En je kan hem gewoon online bestellen!

Kim kardashian
Photonews

Kim Kardashian heeft met KKW Beauty dan wel haar eigen make-uplijn, maar dit wil niet zeggen dat ze geen andere merken meer gebruikt. Zo heeft make-upartiest Patrick Ta in een interview verteld dat haar favoriete foundation eentje van Giorgio Armani is.

Giorgio Armani mag dan wel iets duurder zijn, maar je krijgt er wel de beste kwaliteit voor in de plaats. Zo kiest niet alleen Kim Kardashian, maar ook Meghan Markle voor de Luminous Silk Foundation als ze een flawless face willen.

In een tutorial op haar eigen applicatie kon je zien hoe Patrick Ta haar make-up deed met dit populaire make-upproduct. De formule van de foundation is zo geformuleerd dat je de dekking makkelijk kan opbouwen. Je kan hem lichtjes aanbrengen zoals Meghan als je wil dat bijvoorbeeld je sproetjes nog te zien zijn, maar ook als je liever voor full coverage gaat zoals Kim is dit product een topper.

Verder kan je hem gebruiken ongeacht je huidtype en geeft hij je gelaat een gezond gloed. Het is dus niet verwonderlijk dat heel wat celebs fan zijn van de Luminous Silk Foundation. Ook Cate Blanchett en Kylie Jenner hebben hem in hun collectie liggen.

Nog meer beauty: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.