Home FASHION & BEAUTY Beauty AHA: Meghan Markle koos deze nagellak voor haar royal manicure

AHA: Meghan Markle koos deze nagellak voor haar royal manicure

De zachte tint is sinds 1989 de favoriet van de Queen!

Meghan Markle was de stralendste bruid die we ooit hebben gezien toen ze zaterdag voor het oog van de wereld haar jawoord gaf aan prins Harry. Bruidjes die binnenkort zelf voor het altaar moeten verschijnen, willen dan ook alle details weten over haar bridal looks! We brachten je al een uitgebreide analyse van haar eerste en tweede outfit, maar er was een klein – maar uiterst cruciaal – detail dat ontbrak: welke nagellak droeg de hertogin van Sussex voor haar eerste koninklijke gewuif?

Van haar twee trouwjurken – ontworpen door Britse designers Clare Waight Keller (van Givenchy) en Stella McCartney – tot haar tiara en de hemelsblauwe ring die ze droeg als eerbetoon aan prinses Diana: de bruidslooks van Meghan Markle waren out of this world!

A post shared by Marie Claire (@marieclairemag) on

Er werd ingezoomd op elk detail van het huwelijk van het jaar, zelfs de dingen die je niet te zien kreeg op televisie. Je zou dus denken dat intussen alles gezegd is wat er te zeggen valt, maar er is een stukje belangrijke informatie waar elke bruid in spe nog op zat te wachten, namelijk de details over Meghans manicure.

Royal protocol

Nu ze officieel een lid is van de Britse royals, moet Meghan Markle de strikte regels van het Britse koningshuis naleven. De nieuwe hertogin van Sussex nam echter al een voorsprong door op haar grote dag te kiezen voor een manicure die koningin Elizabeth enorm beviel.

Het is algemeen geweten dat de intussen 92-jarige Queen opvallende nagels enorm vulgair vindt, daarom zal je Kate Middleton dan ook nooit met nagellak zien. Sinds 1989 is er maar één nagellaktint die de stempel van goedkeuring draagt van het Britse hof, namelijk ‘Ballet Slippers‘ van Essie.

En laat dat net de poederroze tint zijn die Meghan Markle op haar nagels droeg toen prins Harry de ring aan haar vinger schoof. Dat onthulde Essie overigens zelf trots op Instagram.

Het Amerikaanse merk is al jaren een favoriet van bruidjes omwille van de zachte tinten die perfect een wit huwelijkskleed weten te complimenteren. Voor een flesje betaal je een bescheiden 9,99 euro. Je bestelt ze hier via Bol.com.

Onze royal wedding watch staat natuurlijk al maanden on high alert en wist dat in april al te voorspellen.

Nog meer Harry & Meghan: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.