Home FASHION & BEAUTY Beauty Disneyfans, opgelet: deze make-upborstels zijn gebaseerd op Cruella de Vil

Disneyfans, opgelet: deze make-upborstels zijn gebaseerd op Cruella de Vil

Een echte eyecatcher in je collectie!

make-upborstels
© freestocks.org via Pexels

Zijn jouw make-upborstels aan vervanging toe en ben je een grote Disneyfan? Dan hebben wij goed nieuws voor jou, want Spectrum Collections brengt nu een reeks kwasten uit die gebaseerd zijn op Cruella de Vil. De ideale eyecatcher voor in je badkamer of voor op je make-uptafeltje!

Disneyfans, opgelet! Vandaag lanceert Spectrum Collections hun nieuwste collectie namelijk Disney x Spectrum. In de lijn zitten een aantal bestsellers van het merk, maar voor de gelegenheid werden ze in een nieuw jasje gestoken. De make-upborstels zijn namelijk volledig gebaseerd op het Disneypersonage Cruella de Vil. Zo is de ene helft van de haartjes wit terwijl de andere helft een zwarte kleur kreeg. Het handvat kreeg dan weer een toepasselijke knalrode kleur. We like!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De volledige lijn is vanaf vandaag officieel beschikbaar en bestaat uit veertien verschillende producten. Zo kan je een set van tien make-upborstels kopen, maar je kan bijvoorbeeld ook een kabukikwast of een setje van twee make-upsponzen in je winkelmandje gooien. Verder heeft Spectrum Collections ook nog aan een make-uptasje gedacht. Handig om alles netjes in te bewaren!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Het is trouwens niet de eerste keer dat het merk een collectie uitbracht die gebaseerd is op een Disneyfilm. Zo kozen ze eerder al voor Minnie Mouse, Sneeuwwitje én Ariël, De Kleine Zeemeermin.

Lees ook: