https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home FASHION & BEAUTY JAAA: NYX Cosmetics verzamelt al haar Liquid Suede Lipsticks in één collector’s...

JAAA: NYX Cosmetics verzamelt al haar Liquid Suede Lipsticks in één collector’s item

Die moeten we hebben!

Snapchat: NYX Cosmetics
Na 24 lipsticks van MAC Cosmetics en een hele kerstcollectie van Urban Decay komt ook NYX Cosmetics met een nieuwigheid. Het merk brengt namelijk haar populaire Liquid Suede Lipsticks uit in een verzamelbox. Duidelijk een collector's item, als je het ons vraagt.

NYX Cosmetics staat bekend om haar kwalitatieve en budgetproof producten. Een van de toppers zijn de Liquid Suede Lipsticks. Ze bevatten superveel pigment en zijn bovendien helemaal waterproof.
 

Nu had het make-upmerk het geniale idee om alle kleurtjes te bundelen in één collector’s item. NYX Cosmetics brengt namelijk een Liquid Suede Vault uit, en die bevat een minivariant van elk kleurtje.
 

NYX Liquid Suede Lipsticks

In de Verenigde Staten is de box vanaf morgen beschikbaar en zal hij zo’n 45 euro kosten. Geen geld, als je weet dat je er maar liefst 24 producten voor krijgt. Net omdat de lipsticks zo gepigmenteerd zijn, heb je er maar een klein beetje van nodig om je lippen mooi te maken.
 

Wanneer de Liquid Suede Vault bij ons beschikbaar zal zijn, is voorlopig onbekend. Eén ding weten we wel: dit zou een perfect cadeau voor onder de kerstboom zijn!

Wil je nog meer lezen over NYX Cosmetics?