Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Wat zijn jullie favoriete NYX-producten?

Deze 10 producten MOET je morgen scoren in de nieuwe NYX-winkel

Yaay, morgen is het eindelijk zover en opent de eerste NYX-winkel in ons land. Lovely Gent krijgt de eer om deze make-upgigant een plekje te geven in haar winkelstraat. Mooie en goedkope make-up is niet langer een fabel met deze topper erbij. Wij selecteerden onze 10 NYX-favorieten die niet mogen ontbreken in jouw make-uptasje.

MATTE LIPSTICK – € 7,90

MATTE LIPSTICK - € 7,90

Een matte lippenstift die niet droog aanvoelt? Dan moet je deze hebben! De lippenstift is een bom van kleur en voelt verbazend smooth aan.

MAKE UP SETTING SPRAY – MATTE – € 7,90

MAKE UP SETTING SPRAY - MATTE - € 7,90

Vele beautybloggers zweren bij deze fixeerspray. Je make-up blijft de hele dag zitten en gaat glans tegen door zijn matte finish.

HD PHOTOGENIC CONCEALER WAND

HD PHOTOGENIC CONCEALER WANDDe NYX-concealers verbergen imperfecties, verkleuringen en donkere kringen. Het zalige is dat elke kleur een andere imperfectie corrigeert. Geel is ideaal voor mensen met een warmere teint die grauwheid of donkere kringen willen wegwerken. Groen haalt dan weer de roodheid uit je gezicht.

GREEN TEA BLOTTING PAPER – € 5,90

GREEN TEA BLOTTING PAPER - € 5,90

Ga glanzende huid tegen met Blotting Paper. Deze hebbedingen absorberen olie uit je huid waardoor deze shine-free blijft. Perfect voor een nachtje uit!

SLIM LIP PENCIL – € 2,90

SLIM LIP PENCIL - € 2,90

Deze lippotloden zijn beschikbaar in een waaier aan kleuren. Van elektrisch paars tot verkeerstoppend rood. De lipliners hebben een boterachtige textuur en blijven lekker lang zitten.

WONDER STICK – € 11,90

WONDER STICK - € 11,90

Deze Wonder Stick met crèmeachtige finish mag niet ontbreken in jouw make-uptasje! Concealen, highlighten en contouren was nog nooit zo easy.

SOFT MATTE LIP CREAM – € 6,90

SOFT MATTE LIP CREAM - € 6,90

De Matte Lip Creams zijn beschikbaar in talloze statementkleuren en hebben een crèmeachtige kleur met matte finish. Ze blijven enorm goed zitten en zijn een absolute favoriet van NYX-lovers.

PORE FILLER – € 11,90

PORE FILLER - € 11,90

Verminder de zichtbaarheid van je poriën met deze Pore Filler. Het is de perfecte basis alvorens je foundation aanbrengt.

STUDIO FINISHING POWDER – € 9,90

STUDIO FINISHING POWDER - € 9,90

Met dit poeder scoor je een wondermiddeltje in een potje. Het poeder fixeert je foundation, maar je kan het poeder ook gewoon aanbrengen voor een stralende look. Let wel op: less is more, in dit geval.

HIGHLIGHT & CONTOUR PRO PALETTE – € 19,90

HIGHLIGHT & CONTOUR PRO PALETTE - € 19,90

Benadruk je sterke punten als een pro met dit palet. We love: je kan de kleurtjes ook afzonderlijk aankopen en aanvullen in je palet.

Rep je morgen naar Langemunt 60 in Gent. Voor een overload aan make-upporn en allerlei leuke surprises!

 

Lees ook:

HOERA: de openingsdatum van de eerste NYX-winkel in België is bekend

YAAY: KIKO Cosmetics opent derde winkel in België

Primark brengt nieuwe beautycollectie op de markt

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '