Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Instagram: nyxcosmetics

Het bewijsmateriaal zegt alvast van wel!

OH MY GOD: opent NYX ook een winkel in Antwerpen?

Make-uplovers, opgelet! Het ziet er namelijk naar uit dat NYX Cosmetics binnenkort ook een winkel opent in Antwerpen. Op 23 juni heeft het budgetproof cosmeticamerk zijn eerste winkel geopend in Gent en een tweede pand staat duidelijk ook al op de planning.

Iedereen was zo enthousiast over de opening van de eerste NYX-winkel in ons land. Op 23 juni heeft het merk zijn eerste filiaal geopend in de Langemunt 60 in Gent, en het was meteen een groot succes. Uren voor de opening stonden er zelfs al mensen buiten te wachten.
 

Hoog tijd voor winkel nummer twee en dat hebben ze bij NYX Cosmetics goed begrepen. Momenteel staat er namelijk een vacature online voor een Assistant Store Manager. Dit voor de regio Antwerpen. Wij sprongen bijna een gat in de lucht toen we het nieuws te horen kregen en hopen dat de tweede winkel niet meer al te lang op zich laat wachten.
 

Vacature NYX

Ken je NYX nog niet? Het gaat om een budgetproof make-upmerk dat tot voor kort nog niet (of toch zeer moeilijk) bij ons verkrijgbaar was. Hun aanbod is erg uitgebreid en alle producten zijn ook lekker betaalbaar. Bonus: de make-up wordt niet op dieren getest en is dus cruelty-free.


NYX zelf heeft het nieuws momenteel nog niet bevestigd.
 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '