Home FASHION & BEAUTY Fashion HAHA: deze prins Harry en Meghan Markle-badpakken zijn hilarisch

HAHA: deze prins Harry en Meghan Markle-badpakken zijn hilarisch

Wie durft deze komende zaterdag dragen?

www.bagsoflove.co.uk

De gekte rond de trouw van prins Harry en Meghan Markle komende zaterdag is al volledig losgebarsten in Groot-Brittannië. Bags of Love gaat nu zelfs nog een stapje verder. Je kan er badpakken kopen met de hoofden van het bruidspaar erop.

Iedereen herinnert zich ongetwijfeld nog die oude koekendozen met een foto van ons koningspaar erop bij de meme en de pepe thuis. Je had sowieso meer aandacht voor de inhoud dan voor de verpakking, maar souvenirs met royalty’s erop blijven goed scoren. In de aanloop naar de trouw van prins Harry met Meghan Markle doen dit soort spullen het helemaal supergoed en zien we Harry en Meghans hoofd werkelijk op álles verschijnen.

Badpakken

Het inspireerde de printshop Love of Bags om een heel speciaal souvenir te maken. Het is er eentje dat sowieso hoofden zal doen omdraaien, al weten we niet of het in de goede zin zal zijn. Ze verkopen sinds kort namelijk badpakken met daarop een gigantische foto van de prins of zijn verloofde. De ultieme must have voor elke diehard fan!

Personaliseren

Je kan bovendien kiezen welke foto van Harry of Meghan erop komt, want je kan je badpak volledig zelf personaliseren. Een royalty op elke booby of toch liever die knappe Harry in vol ornaat op je sensuele bovenlijf? Alles is mogelijk en dat voor zo’n 43 euro. Als je je haast, kan je met het goede weer dat ze dit weekend voorspellen in je koninklijk badpak naar de huwelijksceremonie kijken.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.