Home celebs ZIEN: Madame Tussauds onthult wassen beelden van prins Harry en Meghan Markle

ZIEN: Madame Tussauds onthult wassen beelden van prins Harry en Meghan Markle

Over 10 dagen stappen ze in het huwelijksbootje!

Over amper 10 dagen (!) geven prins Harry en Meghan Markle elkaar het jawoord voor de ogen van de wereld. Niet enkel het koppel, maar ook de rest van Engeland maakt zich klaar voor de grote dag. Ter ere van het huwelijk van het jaar, onthulde Madame Tussauds in London twee wassen beelden van het bruidspaar.

Prins Harry heeft al sinds 2014 een replica in Madame Tussauds London, maar de makers van het beeld gaven het recent een serieuze upgrade. Het wassen beeld van de 33-jarige prins kreeg een volledige make-over én mag voortaan vertoeven in het gezelschap van zijn blozende verloofde Meghan Markle (36).

Bij het ontwerpen van de nieuwste leden van het museum, baseerden de makers zich op het fotomoment dat het koppel hield net na hun verlovingsaankondiging op 27 november 2017.

Verlovingsoutfit

Het oude beeld van prins Harry werd aangepast naar zijn huidige uiterlijk door de toevoeging van een baard. Voor de look van Meghan Markle haalde Madame Tussauds inspiratie bij haar verlovingsoutfit. Zowel haar donkergroene jurk van P.A.R.O.S.H, als de nude pumps, naturelle make-up én golvende krullen werden zorgvuldig nagemaakt.

Er prijkt zelfs een perfecte replica van de verlovingsring – die prins Harry zelf heeft ontworpen met stenen uit een broche die toebehoorde aan zijn overleden moeder, prinses Diana – op de vinger van het wassen beeld.

Als je het interview bekijkt dat prins Harry en Meghan Markle gaven op hun verlovingsdag, kan je zien hoe treffend de gelijkenissen zijn tussen de voormalige ‘Suits’-actrice en haar beeld.

Vrijgezellenfeest

De wassen beelden worden pas opengesteld voor het grote publiek op 19 mei – jawel, hun huwelijksdag! – maar diehardfans kunnen al op 18 mei een glimp opvangen van het paar. De avond voor the royal wedding organiseert Madame Tussauds namelijk een ‘vrijgezellenfeest‘, waarbij de replica’s tentoongesteld zullen worden in verschillende scenario’s, zoals het aansnijden van de bruidstaart.

Andere leden van de Britse koninklijke familie die een wassen beeld hebben in Madame Tussauds Londen zijn koningin Elizabeth II, prins Philip, prins William, Kate Middleton, prins Charles en Camilla.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.