Home FASHION & BEAUTY Fashion Dankzij deze glittersneakers laten wij onze hoge hakken aan de kant staan...

Dankzij deze glittersneakers laten wij onze hoge hakken aan de kant staan op oudejaarsavond

Hoe meer glitters, hoe beter. ✨

glittersneakers
Instagram: double5verona

In het straatbeeld zien we sneakers in alle kleuren en vormen passeren, maar voor oudjaar kiezen we steevast voor een paar hoge hakken. Na enkele glaasjes bubbels voel je je pijnlijke voeten vast niet meer, maar dit jaar gaan we het toch iets anders aanpakken. Puma brengt namelijk enkele glittersneakers uit die er ontzettend feestelijk uitzien en ook nog eens lief zijn voor je voetjes. NEED!

Puma heeft zijn klassieke sneaker een feestelijke touch gegeven, dus wij hebben onze high heels spontaan weer in de kast gezet. Dankzij deze pareltjes kan je namelijk tot in de vroege uurtjes staan shaken op de dansvloer en heb je na enkele uren niet het gevoel dat je aan het sterven bent door je pijnlijke voeten.

Er zijn drie verschillende modellen: Basket Strap Glitter Sneakers (met klittenband in plaats van veters, dus ideaal om een grote strik mee te maken), Basket Heart Glitter Sneakers (uit leer en met extra grote veters) en Basket Platform Glitter Sneakers (identiek aan het eerste model, maar dan met veters).

Zet deze toppers dus nog snel op je kerstlijstje, en dan zien we elkaar 31 december midden op dansvloer.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.