Home FASHION & BEAUTY Fashion Vans lanceert speciale collectie als eerbetoon aan de 90ste verjaardag van Mickey...

Vans lanceert speciale collectie als eerbetoon aan de 90ste verjaardag van Mickey Mouse

Die rode schoenen. ❤

Mickey Mouse mag dit jaar 90 kaarsjes uitblazen en dat kunnen ze bij Vans niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Daarom lanceerde het merk een hele collectie als eerbetoon aan het populaire Disneyfiguurtje en wij kunnen je alvast een ding zeggen: Wij. Willen Alles.

Vans en Disney slaan de handen in elkaar voor de 90ste verjaardag van Mickey Mouse. Het wereldberoemde Disneyfiguur mag zich namelijk de nieuwste inspiratiebron van het merk noemen. Deze maand komt er namelijk een hele collectie – van schoenen tot kledij – uit met een Mickey Mouse-print op.

Disney x Vans

Eerst en vooral brengen ze een aantal schoenen uit. Onze favoriet is alvast het exemplaar dat geïnspireerd is op Minnie Mouse. Denk rode instappers met witte bollen en een grote strik op. Daarnaast kan je ook T-shirts, petjes en rugzakken kopen met een leuke verwijzing naar Mickey Mouse op.

Wie wil, kan de collectie vanaf vijf oktober shoppen op de website van Vans. Echt fans zullen ook zien dat het merk heel de carrière van Mickey Mouse in de verf zet. Zo hebben ze onder andere inspiratie gehaald uit de debuutfilm die uitkwam in 1928.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.