Home FASHION & BEAUTY Fashion COPY THE LOOK: Gigi Hadid mixt Mango met Louis Vuitton en het...

COPY THE LOOK: Gigi Hadid mixt Mango met Louis Vuitton en het resultaat is prachtig

De budgetproof mantel is trouwens nog steeds te koop!

@Getty Images
@Getty Images

Dat Gigi Hadid een kleerkast heeft om jaloers op te zijn, hoeven we je vast niet meer te vertellen. Het 25-jarige model verschijnt in de meest oogverblindende outfits, maar jammer genoeg zijn die vaak onbetaalbaar. Toch wist de kersverse mama deze week iedereen te verbazen met een opvallend budgetvriendelijke jas. En dat in een van onze favoriete prints van het seizoen…

Sinds Gigi Hadid in september vorig jaar samen met Zayn Malik een dochtertje verwelkomde, verschijnt ze nog maar zelden in het openbaar. Qualitytime met haar gezinnetje staat voorop, en dat kunnen we alleen maar toejuichen. Maar als het topmodel zich toch nog eens laat zien, zijn wij er als de kippen bij om inspiratie te halen uit haar looks. Neem nu haar moeder-dochteruitje in New York eerder deze week. Daarbij droeg Gigi Hadid naast een bucket hat met monogram print van Louis Vuitton, een ovaalvormige zonnebril van dmy by dmyen en een paar suède laarzen van Dear Francis ook een prachtige wintermantel van… Mango.

© Getty

De perfecte snit

De wollen jas heeft niet alleen een trendy oversized snit, maar komt ook in een bruine ruitjesprint. Hoewel een broek, top en mantel eigenlijk een alledaagse outfitcombinatie is, oogt Hadids look wel superchic. Hoe de coole mama dat klaarspeelt? Door een klassiek kleurenschema te hanteren in bruine en cameltinten. Die complimenteren elkaar namelijk perfect.

Wat misschien nog het beste nieuws is? De mantel die Gigi Hadid draagt, is voor de verandering nog steeds te koop in de webshop van Mango voor zo’n € 100. Dat maakt dat je de streetstylelook dus perfect kan nabootsen zonder bankroet te gaan. Wij tippen je alvast de basisstukken die je op weg kunnen helpen.

Copy the look

1 / 6
Geruite mantel
Ecru jeans
Suède laarzen
Knit
Cat eye
Bucket hat
Geruite mantel
Geruite mantel

€ 99,99 – Mango

Ecru jeans
Ecru jeans

€ 69 – Arket

Suède laarzen
Suède laarzen

€ 85,95 – Vanessa Wu via Torfs

Knit
Knit

€ 79,99 – Selected Femme

Cat eye
Cat eye

€ 25 – & Other Stories

Bucket hat
Bucket hat

€ 19,99 – Guts & Gusto

Lees ook: