Home FASHION & BEAUTY Fashion Deze modemeisjes inspireren ons om meer kleur te dragen

Deze modemeisjes inspireren ons om meer kleur te dragen

Ze mixen en matchen met gemak levendige tinten.

© Getty

Een effen top en een breed scala aan grijze joggingbroeken: vooral nu we thuiswerken is er niet echt een funfactor in onze outfit te bespeuren. Toch lonken onze ogen naar die levendige looks die we haastig opslaan op Instagram. Van oranje tot groen, roze en blauw: wil jij graag wat meer kleur dragen? Deze modemeisjes deinzen voor geen enkele tint terug.

Nnenna Echem

Hoewel Nnenna in Oslo woont, is haar stijl allesbehalve te vergelijken met dat typische Scandinavische minimalisme. Neon stukken horen volgens haar bijvoorbeeld net zo goed thuis in de winter als in de zomer. Haar sterkste punt? De mix van verschillende texturen die ze in haar looks verwerkt, waardoor ze er altijd gesofisticeerd uitzien. Wij zijn vooral jaloers op de uitgebreide collectie armbanden met parels die steevast rond haar pols prijken.

Zeena Shah

In het dagelijkse leven is Zeena art director bij een bedrijf dat kinderboeken maakt. De rijke verbeelding en creativiteit die ze voor haar job gebruikt, weerspiegelt zich perfect in de wondermooie outfits die ze op Instagram toont. Pastelkleuren zijn niet weg te denken uit haar garderobe, maar ook opvallende prints komen aan bod. En als je niet voor haar kleerkast valt dan wel voor haar prachtige, optimistische interieur. De Londense woont namelijk in een appartement in een art-decogebouw uit de jaren 1920 met babyblauwe en poederroze accenten.

Olivia & Alice

Azuurblauw en kanariegeel, lavendel en grasgroen… Er is geen kleurencombinatie die deze zusjes uit Londen links laten liggen. Wie even door de feed van Olivia & Alice scrolt, merkt meteen dat het duo een zwak heeft voor pofmouwen en dat de juiste (bijpassende) accessoires een belangrijke rol spelen in hun looks. Hoewel ze zich graag optutten met va va voom-jurken en hakken, hullen ze zich net zo graag in een wijde jeans met hoge taille, stoere enkellaarzen en een cosy jas.

Anaïs Van Oekel

De kleurrijke trots van eigen bodem in dit lijstje, is de 18-jarige Anaïs. Momenteel volgt ze een jaaropleiding Allround Styling aan de modeschool van Nederlands bekendste styliste Danie Bles. Haar outfits shoot ze dus zowel in haar hometown Antwerpen als in Amsterdam. Anaïs blinkt uit in de creativiteit. Ze draagt voornamelijk eigenzinnige labels en wat ze niet vindt in de winkel maakt ze gewoon zelf.

Nina Sandbech

High street met dure labels, gloednieuwe items met vintage… De Noorse Nina speelt niet enkel met het kleurpalet wat haar outfits betreft. Het leuke aan haar Instagramaccount is dat ze zwart trouwens niet uit de weg gaat, maar net toont hoe je met een paar aanpassingen je look wel levendiger kan maken.

Lees ook: