Home FASHION & BEAUTY Beauty Estée Lauder brengt een nieuwe versie van hun Double Wear Foundation uit

Estée Lauder brengt een nieuwe versie van hun Double Wear Foundation uit

Ideaal voor dames met een vette huid of voor wie last heeft van acne.

estee lauder
Instagram: esteelauder

De Double Wear Foundation van Estée Lauder is een echte cultklassieker als het op make-up aankomt. Doorheen de jaren heeft het make-upmerk verschillende varianten van het product gelanceerd en nu is het opnieuw zover. Enter: de Stay-In-Place Matte Powder Foundation.

De foundation bestaat al in verschillende formules namelijk Light, Nude en Maximum. Toch hadden ze bij Estée Lauder het gevoel dat er nog iets ontbrak. Daarom hebben ze besloten om nog een variant uit te brengen. Ideaal voor wie de voorkeur geeft aan een fond-de-teint in poedervorm.

Stay-In-Place Matte Powder Foundation

De Double Wear Stay-In-Place Matte Powder Foundation is speciaal ontwikkeld voor vrouwen met een vette huid. Hij gaat namelijk alle talg absorberen en je gelaat een matte finish geven. Toch is het eindresultaat nog steeds natuurlijk en zie je geen poeder op je gezicht liggen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Net zoals de originele versie is ook dit product bestand tegen invloeden van buitenaf zoals regen, zweet en vocht. Daarnaast is deze poederfoundation olievrij en niet-comedogeen, wat wil zeggen dat ook dames die last hebben van acne hem kunnen gebruiken. Het product is namelijk zo ontwikkeld dat hij je poriën niet gaat verstoppen.

De Double Wear Stay-In-Place Matte Powder Foundation is verkrijgbaar in 43 tinten.

Nog meer nieuwtjes uit de beautywereld:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.