Home FASHION & BEAUTY Beauty MAC Cosmetics doet ons dromen van de lente met nieuwe make-upcollectie Boom,...

MAC Cosmetics doet ons dromen van de lente met nieuwe make-upcollectie Boom, Boom, Bloom

© MAC Cosmetics

Bij MAC Cosmetics hadden ze duidelijk ook genoeg van die winterblues. Dus bedachten ze een nieuwe make-upcollectie geïnspireerd door sakura, beter bekend als Japanse kersenbloesem. De lijn, die de ludieke naam Boom, Boom, Bloom kreeg, is helaas limited edition, dus snel zijn is de boodschap!

Luidt jouw levensmotto ‘On Wednesdays we wear pink!’, staat Japan op je bucketlist van must-seebestemmingen en ben je gek op make-up? Dan zal Boom, Boom, Bloom, de nieuwste lijn van het Amerikaanse beautylabel MAC Cosmetics je zeker kunnen bekoren.

MAC stak speciaal voor de lente zijn bestsellers – zoals de Prep + Prime Fix+ spray en Lipglass – in een bloemig, roze jasje geïnspireerd op sakura, de Japanse naam voor kersenbloesem.

De namen van de producten hebben ook allemaal een link met Japan, zoals Don’t be Koi!, Fortune Kookie en Kyoto Kitty. Prijzen variëren van € 14,50 (voor een Lipglass) tot € 39,50 (voor het oogschaduwpalet Cherry Blossom met maar liefst 9 verschillende tinten).

Het enige jammere aan de hele zaak? De Boom, Boom, Bloom-collectie is limited edition. Vanaf 7 maart kan je je slag slaan in de fysieke MAC stores en online op maccosmetics.be. Snel zijn, is de boodschap!

Eye shadow palette Cherry Blossom

Met de tinten Dust Off, Fortune Kookie,  Making Mauvey Moves, Don’t Be Koi!, Spice Dynasty, Bambood-zled, Kyoto Kitty, Kabuki Doll en Tokyo Drifter – € 39,50

Highlight powder

Spring Bling – € 29

Highlight powder

Fleur Real – € 29

Lipglass

For the Frill of it – € 14,50

Lipglass

Pink-a-boo – € 14,50

Lipglass

Cherry Mochi – € 14,50

Lipglass

Heartmelter – € 14,50

Lipstick

Wagasa Twirl – € 19,50

Lipstick

Hi-Fructease – € 19,50

Lipstick

Tsk Tsk! – € 19,50

Lipstick

Hey, Kiss Me! – € 19,50

Lipstick

Framboise Moi – € 19,50

Prep + Prime Fix+

Cherry Blossom – € 18

Strobe Cream

Pinklite – € 33

[td_smart_list_end]

Nog meer beauty: