Home FASHION & BEAUTY Beauty BEAUTYTIP: Emilia Clarke verklapt hoe ze aan haar volle wimpers komt

BEAUTYTIP: Emilia Clarke verklapt hoe ze aan haar volle wimpers komt

Goed nieuws, want een van haar favoriete mascara's is ook bij ons verkrijgbaar.

Emilia Clarke
© Getty

Beautygeheimen van Emilia Clarke? Yes, please! In een interview met Marie Claire verklapte de actrice het trucje van haar eindeloze wimpers. Zo vertelde ze iets meer over hoe ze haar mascara aanbrengt én gaf ze meteen ook haar 2 favoriete exemplaren prijs.

Emilie Clarke gebruikt niet één, maar twee mascara’s om haar wimpers optimaal aan te zetten. Daarnaast brengt ze ook graag verschillende dunne laagjes over elkaar aan. ‘Ik ben niet zuinig als het op mascara aankomt omdat het mijn ogen echt laat spreken’, aldus de 32-jarige actrice. Verder vertelde ze dat ze ook op regelmatige basis twee exemplaren door elkaar gebruikt.

Gelukkig voor ons gaf de actrice meteen ook haar twee favorieten mee. Eerst en vooral is ze een grote fan van The One Mascara van Dolce & Gabbana. Alleen wordt deze niet meer gemaakt, maar als je het trucje van Emilia een keertje wil proberen, ga je best op zoek naar een verlengde mascara die je wimpers mooi gaat spreiden.

Haar tweede favoriet is gelukkig wél bij ons verkrijgbaar en is de Hourglass Caution Extreme Mascara. Een vegan mascara die je wimpers niet alleen gaat liften, maar ze ook een stevige dosis volume geeft. Zelf noemde ze het exemplaar ‘the shit’ in haar interview met Marie Claire. Goed genoeg voor ons, denken wij dan!

Lees ook: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.