Home FASHION & BEAUTY Beauty Dua Lipa neemt al onze twijfels om een froufrou te laten knippen...

Dua Lipa neemt al onze twijfels om een froufrou te laten knippen weg

De kapseltrend van deze zomer is ook dit najaar ontzettend hot!

© getty

Dua Lipa verscheen tijdens Paris Fashion Week met een nieuw kapsel. De zangeres liet een zalige froufrou knippen en het eerste wat wij dit weekend willen doen, is met haar foto naar onze kapper lopen!

Een kapsel met froufrou was dé trend afgelopen zomer. Heel wat celebs zoals ‘Game of Thrones’-actrice Sophie Turner  lieten de schaar in hun haar zetten. Het ziet er nu naar uit dat deze look niet samen met de zomer en zijn vele mojito’s en ijsjes zal verdwijnen. Ook dit najaar laten we onze lokken kortwieken vooraan.

Next level hairdo

Wie toch nog wat twijfels heeft over dit kapsel zal die als sneeuw voor de zon zien verdwijnen bij het zien van de meest recente Instagramfoto’s van Dua Lipa. De zangeres vertoeft momenteel in Parijs voor de Fashion Week, en ze werd in Franse hoofdstad gespot met deze trendy hairdo.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

We waren al grote fan van de bob met middenstreep van de ster, maar nu is haar kapsel echt next level! De lange, rechte froufrou die over haar wenkbrauwen valt tot net boven haar ogen neemt al onze twijfels weg om ook zo’n exemplaar te laten knippen. Ze staat er fantastisch mee!

Je kan de look heel strak dragen met je haar kaarsrecht naar beneden zoals op de bovenste foto of een beetje rommelig met wat losse waves zoals hieronder. Wij slaan deze foto’s alleszins op, en maken al een afspraak bij de kapper dit weekend!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: