Home FASHION & BEAUTY Beauty 4 tips die het uitgroeien van je froufrou een stuk draaglijker maken

4 tips die het uitgroeien van je froufrou een stuk draaglijker maken

Wanhoop nabij? Deze tips kunnen helpen.

© Tjorven Boucher

Hangt jouw froufrou ondertussen in je ogen, maar heb je uit je fouten geleerd en besloten om hem niet zelf te knippen? Dan heb je niet alleen een verstandige keuze gemaakt, maar dan kan je ondertussen vast wel enkele tips gebruiken die het wachten iets makkelijker maken.

Was het voor jou net tijd om je froufrou te laten bijknippen? Dan zal je helaas nog een beetje moeten wachten. Alleen is die tussenfase niet alleen minder mooi, maar ook nog eens erg irritant. Om het wachten iets draaglijker te maken, hebben wij alvast enkele tips op een rijtje gezet die je tijdelijk uit de nood kunnen helpen.

1. Experimenteer met je scheiding

Als je een korte frou had, duurt het waarschijnlijk even voor hij lang genoeg is, maar je scheiding veranderen, kan al een groot verschil maken. Als je pony lang genoeg is, kan je bijvoorbeeld voor een schuine bles gaan. Het enige wat je hoeft te doen, is je scheiding aan de linker- of rechterkant van je gezicht maken in plaats van in het midden.

2. Leg er een vlechtje in

Voor deze optie moet je frou al iets langer zijn, maar een vlecht is de ideale manier om je haar uit je gezicht te krijgen. Daarnaast heb je momenteel wat extra tijd om hiermee te gaan experimenteren. Zonder al te veel moeite heb je namelijk al een leuk lentekapsel waar je binnenkort gegarandeerd heel wat complimentjes over krijgt.

3. Voeg textuur toe

Zijn speldjes niet je ding en ben je niet zo handig als het op vlechtwerk aankomt? Dan kan je met behulp van de juiste producten toch je frou op een leuke manier in model krijgen. Een textuurspray geeft niet alleen meer grip aan je haar, maar het helpt ook om je lokken uit je gezicht te houden.

4. Accessoires zijn je nieuwe beste vriend

De beslissing (of je er nu zelf voor gekozen hebt of niet) om je frou te laten uitgroeien, had op geen beter moment kunnen komen. Haaraccessoires – in alle vormen en maten – zijn namelijk aan een comeback bezig. Sla een voorraadje van verschillende maten en prints in en experimenteer met verschillende looks. Tip: probeer wel altijd om verschillende speldjes te combineren anders zie je er al snel als een 14-jarige uit. Succes!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.