Home FASHION & BEAUTY Beauty BEAUTYTIP: deze goedkope foundation krijgt online lovende reviews

BEAUTYTIP: deze goedkope foundation krijgt online lovende reviews

Volgens een review zou hij even goed zijn als de befaamde Double Wear Foundation van Estée Lauder.

foundation
© Getty

De juiste foundation vinden, is niet makkelijk. Zeker niet als je weet hoeveel verschillende formules en soorten er op de markt zijn. Daarom kan het helpen om online reviews te checken en de laatste tijd is er één exemplaar dat ontzettend populair is. Extra bonus: hij is nog eens betaalbaar ook!

De fond de teint in kwestie is de Legend Lasting Wear Foundation van W7. Volgens het merk is hij zo geformuleerd dat hij urenlang op je huid blijft zitten. Een belofte die het product ook duidelijk nakomt, want beautyliefhebbers over de hele wereld zijn alvast laaiend enthousiast.

Door een gebruiker wordt hij trouwens vergeleken met de populaire Double Wear Foundation van Estée Lauder. ‘Ik gebruik al jaren dezelfde foundation, maar nu had ik zin om eens iets anders te proberen. Je merkt het verschil zelfs niet én je bespaart er een hele hoop geld mee.’

Voor de Legend Lasting Wear Foundation betaal je namelijk maar zo’n elf euro. Het merk W7 is bij ons verkrijgbaar bij Di, maar je kan het ook online bestellen bij bijvoorbeeld Boozyshop.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.