Home FASHION & BEAUTY Beauty INSPIRATIE: 5 nail-arttrends om deze herfst eens te proberen

INSPIRATIE: 5 nail-arttrends om deze herfst eens te proberen

nail-arttrends
© Pexels

De nagellaktrends voor komende herfst lieten we je al eerder zien, maar mag het voor jou een tikkeltje meer zijn dan nagels die simpelweg in één kleur gelakt zijn? Dan begin je maar beter te oefenen, want onderstaande nail-arttrends zullen we dit najaar nog vaak terugzien.

Momenteel haalt de zon nog een laatste keer alles uit de kast, maar het duurt niet lang meer voor de herfst officieel in het land is. Bij een nieuw seizoen horen zoals steeds nieuwe trends. Wij vertellen je dan ook graag welke nail-art je komend seizoen onder de knie wil krijgen.

1. Mix & match

Let’s get creative! Deze nail-arttrend laat je toe alles uit de kast te halen door verschillende prints en kleurtjes te combineren. Onderstaand voorbeeld is het beste bewijs dat een mismatched manicure niet in een kakofonie hoeft te resulteren.

2. Metallic wave

Geef je manicure een glamoureuze toets door je nagels te voorzien van een streepje metallic nagellak. Prachtig in combinatie met nachtblauw, smaragdgroen, wijnrood en zelfs zwart.

3. To the moon and back

Wie graag de artistieke kant op wil (en veel geduld heeft), kan zich wagen aan deze halve maantjes. Minimalistische elegantie op z’n best!

View this post on Instagram

⚪️1:2⚫️ Chain Ring @doublemossjewelry

A post shared by Betina R. Goldstein (@betina_goldstein) on

4. Artsy nail-art

Nog een leuke trend waarmee je je creativiteit de vrije loop kan laten, is deze artistieke manicure. Ook hier kan je alle kanten uit wat kleurtjes en designs betreft. Al wat je nodig hebt, is een dotting pen en een vaste hand.

5. Coffee time

Mokka, greige, taupe, cinnamon, koffie,… Met een manicure die doet denken aan het zwarte goud, kan je komend seizoen niet veel verkeerd doen. Kies voor één tint of mix en match.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.