Home FASHION & BEAUTY Beauty 5 nail art-trends om deze herfst eens te proberen

5 nail art-trends om deze herfst eens te proberen

Voor zowel beginners als gevorderden!

nail art
© Daiga Ellaby via Unsplash

De nagellaktrends voor komende herfst lieten we je al eerder zien, maar mag het voor jou een tikkeltje meer zijn dan nagels die simpelweg in een kleur gelakt zijn? Dan begin je maar beter te oefenen, want onderstaande nail art-trends zullen we dit najaar nog vaak terugzien.

Momenteel haalt de zon nog een laatste keer alles uit de kast, maar het duurt niet lang voor de herfst officieel weer in het land is. Bij een nieuw seizoen horen dan ook nieuwe trends en wij vertellen je vandaag alvast welke nail art je onder de knie wil krijgen.

1. Metallic nagelrand

De french manicure is terug, maar dan met een twist. Zo wil je niet kiezen voor een wit randje bovenaan je nagel, maar juist voor een metallickleurtje. Deze trend is trouwens ideaal voor beginners, want met een beetje oefenen, heb je het zo onder de knie.

2. French manicure 2.0

Zoals je hierboven al kon lezen, zien we terug meer varianten op de french manicure. Zo zien we dit najaar veel metallic nagelranden terug, maar je mag hier gerust nog meer mee spelen door je nagelrand extra te versieren met bijvoorbeeld een kleurrijk patroon. Deze techniek vergt iets meer oefening, maar het resultaat mag er zeker zijn!

3. Parels

Op vlak van accessoires zijn parels al een tijdje weer populair, maar komend seizoen spotten we ze ook op onze nagels. Deze kan je makkelijk aanbrengen met de hulp van nagellijm en ook hier kan je lekker mee spelen. Je kan bijvoorbeeld een nagel accentueren, maar je kan ook al je nagels versieren.

4. Negative Space

Negative Space is al een tijdje populair als het op onze nagels aankomt en ook dit jaar doet deze vorm van nail art het goed. Hier wil je een soort van halve maan op je nagel (laten) tekenen. Perfect voor wie geen zin heeft om haar manicure om de twee weken bij te werken. Zeker als je voor een neutrale kleur kiest, heb je op z’n minst een weekje langer geniet van je mooi gelakte nagels.

5. Kleine kunstwerkjes

Nail art op zich is al een kunstwerk, maar komende herfst zien we ook letterlijk een aantal kunstwerken op onze nagels. Abstracte kunst is namelijk nog een nail art-trend dit seizoen. Haal de Picasso in jezelf dus alvast maar naar boven!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.