Home FASHION & BEAUTY Beauty BEAUTYTIP: dit budgetproof sheet mask is continu uitverkocht

BEAUTYTIP: dit budgetproof sheet mask is continu uitverkocht

Voor nog geen drie euro (!) kan je het al in huis halen.

sheet mask
Instagram: philosophyglow

Sheet masks zijn momenteel ontzettend populair en het is niet moeilijk om te begrijpen waarom. Het gaat vaak sneller dan andere gezichtsmaskers en het levert bovendien ook leuke selfies op. Nu is er een maskertje op de markt dat zo goed is dat het continu uitverkocht is én het is ook nog eens lekker betaalbaar. Beter gaat het volgens ons niet worden, jongens.

Wij hebben de afgelopen maanden al heel wat sheet masks voor jullie getest. Zo probeerde redactrice Laura The Treatement Hydrating Lotion Mask van La Mer en ging ik voor een exemplaar van Glamglow. Toch heeft nu nog een ander maskertje onze aandacht getrokken, want onderstaand tissue mask is zo populair dat het vaak nergens meer te vinden is.

Het Moisture Bomb Tissue Mask van Garnier is door heel wat beautylovers gebombardeerd tot een van de beste sheets masks ter wereld. Zo is het maskertje in de winkel vaak erg moeilijk te vinden. Volgens het merk staat het masker bovendien gelijk aan een hele week serum smeren. En dit alles in amper vijftien minuten.

Ook bij ons is het maskertje ontzettend populair, want op Bol is het momenteel bijvoorbeeld niet leverbaar. Gelukkig kan je met een beetje speurwerk nog eentje op de kop tikken en dit aan een belachelijk lage prijs. Bij Kruidvat betaal je momenteel net geen drie euro voor een exemplaar!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.