Home Beauty Flair Beauty testteam Flair Beauty testteam: The Treatment Lotion Hydrating Mask van La Mer

Flair Beauty testteam: The Treatment Lotion Hydrating Mask van La Mer

'De geur is heerlijk, het masker voelt zijdezacht aan én het blijft goed zitten.'

Laura (28) heeft een zwak voor eyeliner, is verslaafd aan Koreaanse sheet masks en zou – als ze kon – elke dag een andere tint (glitter)nagellak uittesten. Haar dagelijkse beautyroutine bestaat uit véél mascara, een frambozenrode tint op de lippen en wat bronspoeder voor een sunkissed look.

The Treatment Lotion Hydrating Mask van La Mer: 8/10

Prijs/kwaliteit:

La Mer is sowieso een merk uit de hogere prijsklasse. Toch vind ik 25 euro best veel geld voor een tissuemasker dat je maar één keer kan gebruiken. Gelukkig is de kwaliteit recht evenredig met de prijs.

Geur/textuur:

De geur van het masker doet me denken aan het wasmiddel Robijn: een zachte geur met een hint van jasmijn. Het masker voelt opvallend zacht aan op m’n huid.

Pluspunten:

De geur is heerlijk, het masker voelt zijdezacht aan én het blijft goed zitten. Zo kon ik makkelijk mijn vaatwasser uitladen (#multitasking) zonder dat het masker van mijn gezicht viel.

Minpunten:

De prijs.

Zou ik het opnieuw kopen?

Aan de kwaliteit van het masker valt niet te twijfelen, maar ik zou het enkel opnieuw kopen als ik mezelf eens een folieke gun. Misschien moet ik het masker al maar gewoon op m’n kerstlijstje zetten.

Ik testte dit masker uit na een korte nacht. Lees: vale huid, opgezwollen ogen… Je kent het wel. Na het masker, dat doordrenkt is met een formule van hyaluronzuur en een gel op basis van algen, tien minuten lang te laten intrekken, voelde ik dat m’n huid begon te tintelen. Het deed z’n werk! Eenmaal verwijderd zag ik er plots wél uitgeslapen uit en voelde m’n huid duidelijk veel egaler, zachter en vooral gehydrateerder aan.

The Treatment Lotion Hydrating Mask – € 25 – La Mer

Set van 6 (€ 150) vanaf deze maand verkrijgbaar bij de parfumerie. De verpakking met één masker (€ 25) is verkrijgbaar vanaf oktober.

Lees meer beautyreviews:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.