Home FASHION & BEAUTY Fashion ASOS verkoopt nu ook kleding voor vrouwen met grotere borsten

ASOS verkoopt nu ook kleding voor vrouwen met grotere borsten

Het online platform heeft al een 'Petit', 'Tall' en 'Curve'-sectie.

ASOS

One size doesn’t fit all en dat hebben ze bij ASOS maar al te goed begrepen. Na hun ‘Tall’, ‘Petite’ en ‘Curve’-gamma komen ze nu ook met kleding voor vrouwen met grote(re) borsten.

Bovenstukjes shoppen als je een iets grotere boezem hebt kan een uitdaging zijn. Soms staat het knopje aan je borsten op springen terwijl het onderaan juist te los zit of op sommige dagen krijg je een kledingstuk er niet eens niet over getrokken, omdat het gewoon niet gemaakt is voor jouw lichaamstype.

ASOS Design Fuller Bust

Iets wat ze bij ASOS maar al te goed begrijpen, want de webshop verkoopt nu ook kledij voor vrouwen met een iets vollere boezem namelijk van behamaat DD tot en met G. Zo verkopen ze bijvoorbeeld jurkjes die je iets bredere behabandjes perfect gaan verbergen.

Bij het online platform proberen ze er al jaren voor te zorgen dat hun kledij toegankelijk is voor iedereen. Hun ‘Curve’-lijn is een van de beste plussize kledinglijnen die er is en eerder dit jaar hebben ze een collectie ontworpen speciaal voor rolstoelgebruikers.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.