Home FASHION & BEAUTY Fashion Twitter is weer vol lof over ASOS en dit is waarom

Twitter is weer vol lof over ASOS en dit is waarom

ASOS pleit opnieuw voor meer diversiteit in de modewereld.

ASOS
ASOS

ASOS is on a roll! Sinds eind maart tonen ze hoe eenzelfde kledingstuk er op verschillende modellen uitziet en ook nu breekt de online shop opnieuw een lans voor meer diversiteit. Vivian Eyo-Ephraim, een volslank model met etnische roots, straalt in een knalgele bikini op de website en sociale media zijn alvast laaiend enthousiast.

ASOS krijgt de laatste maanden steeds meer lof en wij begrijpen volledig waarom. Zo doen ze er niet alleen alles aan om hun services te verbeteren door bijvoorbeeld gratis Next-Working-Day Delivery aan te bieden, maar geven ook het goede voorbeeld op vlak van body positivity.

Een tijdje geleden heeft de webshop al onbewerkte beelden van zijn modellen online gebruikt en sinds kort tonen ze ook hoe één kledingstuk er op verschillende figuren uitziet. En ook nu staat de website opnieuw op een positieve manier in de spotlight.

Gele bikini

Zo kan je op de site van ASOS namelijk foto’s van Vivian Eyo-Ephraim zien. Vivian is een volslank model met etnische roots en poseert er vol trots in een gele bikini uit de swimwearcollectie. Op sociale media is iedereen alvast laaiend enthousiast dat ze er bij de webshop opnieuw in geslaagd zijn om diversiteit aan te prijzen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Ook het model zelf liet op haar Instagramaccount weten hoe blij ze is met het succes van de beelden. ‘Bedankt iedereen voor de berichtjes, de reacties, de likes…!!! Ik ben ontzettend dankbaar, enthousiast en ik kan niet wachten om nog meer vrouwen te vertegenwoordigen en trots te maken.’

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.