Home FASHION & BEAUTY Fashion BUDGET BUY: Aldi verkoopt binnenkort hippe regenjassen voor een prikje

BUDGET BUY: Aldi verkoopt binnenkort hippe regenjassen voor een prikje

Wil je hebben!

Regenjas Aldi

Sta je momenteel in de regen te ploeteren met je zomerjasje? Bij Aldi verkopen ze over twee weken zo’n hippe regenjas die je ook op Instagram en Pinterest ziet, maar dan voor belachelijk weinig geld. Noteer in je agenda!

Terwijl we een dikke week geleden nog op het terras zaten te genieten van een lekker wijntje, valt de regen momenteel met bakken uit de lucht. Heb jij nog geen leuke regenjas in huis? Dan hebben wij goed nieuws! Aldi verkoopt vanaf zaterdag 8 september spotgoedkope, modieuze exemplaren om je droog te houden. Want als er één land is waar een regenjas standaard aan de kapstop zou moeten hangen, dan is het België wel.

Hoewel de meeste hippe regenjassen tegenwoordig een flink prijskaartje hebben, scoor je binnenkort dus bij Aldi een leuk (water- en winddicht!) exemplaar voor amper € 17,99. Meer nog, je kan kiezen uit drie fijne kleurtjes: kanariegeel, lichtblauw of grijs en ze zijn te koop in de maten S tot L. Wij hebben zo’n licht vermoeden dat het een stormloop zal worden, dus je noteert 8 september best in je agenda.

Regenjas Aldi

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.