Home FASHION & BEAUTY Beauty HOW TO: zo hou je je kapsel in de plooi bij dit...

HOW TO: zo hou je je kapsel in de plooi bij dit regenweer

Met deze tips valt je coupe du jour niet langer in het water! Bijna letterlijk dan.

Nat haar kapsel
© Omar Lopez via Unsplash
Het lijkt alsof we de zomer voor goed vaarwel mogen zeggen. Op de planning van de weergoden vandaag: regen, regen en nog eens regen. Een kapsel dat regen en wind doorstaat, mission impossible? Met deze tips valt je coupe du jour niet langer in het water (bijna letterlijk dan)!

Het is mooi geweest, die zomer. Maar we leven in België en dat wil zeggen dat we het geregeld met een flinke plensbui moeten doen. Met regen als vijand nummer één, geven we je alvast enkele tips mee die je kapsel kunnen redden.

1

De hoogte in

Draag je haren niet los als je weet dat er regen op komst is. Kies voor een classy dot of draag je haren in een vlecht. Of combineer de twee in een prachtig kapsel, zoals beautyredactrice Charlotte je leert in deze tutorial. Zo vermijd je dat je binnen de kortste keren een afrokapsel krijgt.

2

Haarlak of gel

Gebruik haarproducten die je kapsel voldoende ondersteunen. Dit klinkt misschien vanzelfsprekend, maar er zijn heel wat producten die een soort van laagje vormen zodat het effect van de regen tot een absoluut minimum beperkt blijft. Heb je dit niet bij de hand, kies dan voor een sterke gel of haarlak.

3

Shake up, make-up

Heb je de regenbui niet zien aankomen en is je haar nat geworden, probeer het dan toch gewoon te laten drogen. Door het snel droog te blazen of wrijven, zal het immers nog meer gaan krullen. Kam het en maak een dot of vlecht. En misschien is dit ook wel de perfecte gelegenheid om je nieuwe lippenstift uit te proberen als afleidingsmanoeuvre?

Kriebelt het om een nieuwe coupe te proberen, maar zit je krap bij kas na de zomer? Flair to the rescue, want met de pocket van deze week kan je je haar laten wassen, knippen, brushen, kleuren… met kortingen tot 50 %.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.