https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home FASHION & BEAUTY Beauty BEAUTYTIP: dit is de populairste nude lippenstift op Pinterest

BEAUTYTIP: dit is de populairste nude lippenstift op Pinterest

En hij is helemaal budgetproof.

© Getty

Een goede nude lippenstift is een must have in de collectie van elke make-upliefhebber, en daarom gingen wij op zoek naar dé populairste lipstick op Pinterest, die je lippen net dat tikkeltje meer geeft. Het beste van allemaal? Hij kost nog geen tien euro!

De allerpopulairste lippenstift op Pinterest is er eentje van M.A.C Cosmetics, en deze felle lipkleur is meteen ook perfect voor tijdens de zomermaanden. ‘Watch Me Shimmer’ is een felle, koraalroze kleur waarmee je meteen een statement maakt, maar soms mag het ook een beetje minder opvallend zijn.

Daarom gingen wij op zoek naar de populairste nude lipkleur op Pinterest, en dat blijkt er eentje van NYX Cosmetics te zijn. ‘London’ is een soft matte lip cream in een beigeachtige kleur. De tint past bij verschillende huidskleuren en ook de textuur van de lipstick is echt geweldig. Hij droogt mat op, maar hij gaat je lippen helemaal niet uitdrogen. We like!

Bovendien hebben we je het beste aan deze lippenstift nog niet verteld. Deze topper kan je namelijk al kopen voor nog geen zeven euro. Meteen een voorraadje inslaan, dames?

Lees ook: