Home FASHION & BEAUTY Beauty Beautylovers, opgelet: deze hotspot moet je bezoeken wanneer je nog eens in...

Beautylovers, opgelet: deze hotspot moet je bezoeken wanneer je nog eens in Londen bent

De make-uphemel én zeer Instagramwaardig!

londen
© Getty

Als er één ding is wat wij beautylovers op vakantie doen, dan is het wel de plaatselijke cosmeticawinkels afschuimen voor nieuwigheden en merken die bij ons niet te vinden zijn. In Londen zijn er bijvoorbeeld heel wat te vinden en eind vorig jaar opende er ook het hippe After Beauty de deuren. Zeker het bezoeken waard wanneer je nog eens in de Engelse hoofdstad bent!

After Beauty ligt vlakbij Piccadilly Circus en telt drie verdiepingen waar je meer dan 5.000 verschillende beautyproducten kan shoppen. Zo vind je er niet alleen make-up en skincare, maar kan je er ook producten voor je lichaam, haar en nagels terugvinden. Daarnaast is de winkel ook ontzettend mooi ingericht waardoor het ook meteen de ideale hotspot is voor alle Instagram addicts onder ons. Denk bijvoorbeeld maar aan neonlichten op de muren, heel wat girly roze accenten en nog veel meer!

Je shopt er producten van merken zoals Ardell Lashes, Lord and Berry, Ciaté en Stila. Maar bij After Beauty kan je meer dan alleen maar shoppen. Als je zin hebt in wat verwennerij kan je er ook een gezichtsbehandeling of een massage laten doen. Verder kan je op de eerste verdieping je nagels laten lakken in het nagelsalon en last but not least kan je er ook om een touch-up vragen voor je lokken. Dat laatste kan alvast nog handig van pas komen met het wisselvallige weer van daar!

View this post on Instagram

Coolest place

A post shared by Dannie Newlove (@dannienewlove) on

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.