Home FASHION & BEAUTY Beauty Parisiennes zijn in de ban van dit serum dat om de 30...

Parisiennes zijn in de ban van dit serum dat om de 30 seconden (!) wordt verkocht

Het product in kwestie bestaat al meer dan 10 jaar en is een wereldwijde favoriet geworden.

serum
© Getty

Een serum smeren, is een stap die we weleens durven overslaan, maar het is een product dat eigenlijk wél een plaatsje in jouw skincareroutine verdient. Heel wat Parisiennes zweren alvast bij dit exemplaar van Caudalie en ze zijn zeker niet alleen. Om de 30 seconden (!) voegt er namelijk iemand het Vinoperfect Radiance Serum toe aan zijn/haar winkelmandje.

Het Vinoperfect Radiance Serum bestaat al meer dan tien jaar en is ondertussen een echte cultklassieker geworden. Zo is het een van de populairste producten in Franse apotheken en ook wereldwijd wordt er om de 30 seconden een exemplaar verkocht.

Wat doet dit olievrije serum nu precies? In de eerste plaats helpt het om pigmentvlekken te verminderen, maar daarnaast gaat het ook je huid egaliseren en geeft het je teint een stralend effect. Verder is het ook bewezen dat het serum helpt bij acnelittekens en hyperpigmentatie gedurende de zwangerschap.

Een gebruiker schreef bijvoorbeeld volgende review: ‘Ik gebruik het product nu ongeveer een maand en ik merk echt een groot verschil. Mijn huid ziet er stralend en egaal uit en daarnaast voelt mijn gelaat ook veel gladder aan. Ik kan niet meer zonder.’ Iemand anders noemde het product dan weer perfectie in een flesje. ‘Mijn gelaat ziet er stukken beter uit en ook de textuur van mijn huid is serieus verbeterd.’

Het Vinoperfect Radiance Serum van Caudalie is voor 50 euro verkrijgbaar bij De Bijenkorf.

Lees ook: