Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Anna Shvets via Pexels

Je kan ook enkele leuke prijzen winnen: van een online stylingsessie tot een make-upcursus.

WEEKENDTIP: gooi virtueel de beentjes los tijdens Babes, Bubbels & Beats

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Wil jij op zaterdagavond nog eens alles uit de kast halen? Dat wil zeggen: in je mooiste outfit schieten, je make-upkunsten nog eens bovenhalen, een flesje opentrekken en de heupen losgooien? Een lokale onderneemster maakt het mogelijk.


Self-love, mentale gezondheid, shop lokaal... Het zijn maar enkele van de vele dingen die wij bij Flair hoog in het vaandel dragen. We trekken aan de alarmbel en proberen met de hashtag #allesokedaar iedereen die zich momenteel niet zo lekker voelt te helpen. Mensen die zich inzetten voor mentale gezondheid – op welke manier dan ook – verdienen dan ook een pluim als je het ons vraagt. En als die ervoor zorgen dat wij op zaterdagavond met tal van andere Vlamingen toch nog eens (virtueel) de beentjes kunnen losgooien, moeten we dit wel van de daken – of in dit geval op onze website – schreeuwen.

Femke Van Gorp, onderneemster van het Antwerpse Babes & Bubbels, organiseert voor de tweede keer een online feestje tegen eenzaamheid. En iedereen is welkom! Op de eerste editie van Babes, Bubbels en Beats waren maar liefst 75 dansbubbels virtueel aanwezig. Dit keer wil Femke het nog grootser aanpakken en gans Vlaanderen samenbrengen. ‘Het is bijna een jaar geleden dat we nog effectief ergens konden gaan dansen. Op café, in een discotheek, tijdens festivals… alles is dit jaar door Covid aan onze neus voorbij gegaan’, vertelt ze in het persbericht.


Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De eerste lockdown hebben we al met z’n allen met moeite doorstaan en nu zitten we in een tweede (semi-)lockdown. ‘En daar wil ik, all about self-love zijnde met mijn bedrijf, graag een helpende hand bieden. Door samen te dansen, ook al is het in je eigen living, creëer je een enorm gevoel van samenhorigheid‘, aldus Femke.

Dansen, quizzen en prijzen winnen


Wil jij dus samen met de onderneemster en tal van anderen via Zoom helemaal loco gaan aanstaande zaterdagavond? Voor een ticket betaal je 8 euro. De late beslissers kunnen zelfs nog tot zaterdag 18u eentje aankopen. In ruil daarvoor krijg je van 19u30 tot 23u30 toegang tot de online party waar je kan quizzen én elk halfuur kan dansen op een ander muziekgenre. Zo draait DJ Kaspa onder andere muziek uit de 90s en 00s, maar ook r&b. Daarnaast maak je kans op een van de lokale prijzen, zoals een yogapakket, een online stylingsessie, een make-upcursus, juwelen en meer.

Tickets en meer info vind je hier.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '