Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Disney

‘Frozen’-fans, opgelet: Disneyland Paris kondigt gigantisch uitbreidingsplan aan

Wie vanaf 2021 naar Disneyland Paris gaat, mag zich aan een heleboel hoogtekranen in het park verwachten. Walt Disney Studios Park wordt namelijk uitgebreid met drie nieuwe thema’s. Op die manier krijgen de personages uit ‘Frozen’, ‘Star Wars’ en ‘Marvel’ ook een waardige plek in de sprookjesachtige trekpleister.


Vandaag toverde Robert A. Iger, de voorzitter en CEO van The Walt Disney Company, een glimlach op het gezicht van elke Disneyfan. Hij kondigde namelijk de plannen voor een meerjarig uitbreidingsplan voor Disneyland Paris aan. Het project zal zo’n 2 miljard euro – hallo! – kosten, maar daardoor krijgen we nog meer geliefde personages in het park te zien.

3 nieuwe zones


Volgens Robert is dit uitbreidingsplan een van de meest ambitieuze ontwikkelingsprojecten in Disneyland Paris sinds de opening van het park in 1992. ‘We zijn heel enthousiast over de toekomst van Disneyland Paris en blijven investeren in zijn succes op lange termijn’, klinkt het bij de CEO. ‘Met deze nieuwe ingrijpende uitbreiding zullen we nog meer geliefde personages en verhalen introduceren om zo nieuwe terreinen, attracties en entertainment te creëren.’ Kortom: goed nieuws voor jong en oud!

Het plan zal vanaf 2021 in meerdere fases worden uitgevoerd, waardoor het park nog groter zal worden. Naast het introduceren van de drie nieuwe zones – met de personages uit ‘Frozen‘, ‘Star Wars‘ en ‘Marvel‘ in de hoofdrol – wil het park de entertainmentervaring nog groter maken, en dankzij de veranderingen worden de andere zones beter met elkaar verbonden.

Uitbreiding Disneyland Paris


© Disney

Uitbreiding Disneyland Paris


© Disney

Uitbreiding Disneyland Paris


© Disney

Uitbreiding Disneyland Paris


© Disney

 

[td_smart_list_end]

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '