Home LOL TEST: welke Disneyprinses ben jij volgens je sterrenbeeld?

TEST: welke Disneyprinses ben jij volgens je sterrenbeeld?

Het leukste wat je vandaag zal ontdekken!

Heb jij het doorzettingsvermogen van Rapunzel of herken je jezelf vaak in de nieuwsgierigheid van Belle? Kortom: wil je eindelijk eens weten op welke Disneyprinses je het meest lijkt? Dan hebben onze collega’s bij Cosmopolitan het antwoord op je vraag gevonden. Zij vonden namelijk bij elk sterrenbeeld de ideale prinses.

1 / 12
Ram
Stier
Tweeling
Kreeft
Leeuw
Maagd
Weegschaal
Schorpioen
Boogschutter
Steenbok
Waterman
Vis
Ram
Ram

Jij bent niet bang om het voortouw te nemen, zeker niet in moeilijke situaties. Het woord ‘onmogelijk’ staat dan ook niet in jouw woordenboek. Net als Mulan reageer je vaak iets te impulsief, dus zorg ervoor dat je altijd iemand hebt op wie je kan rekenen.

© Pinterest

Stier
Stier

Met jou valt niet te sollen! Je staat dan ook bekend om je koppigheid en doorzettingsvermogen. Maar net zoals Rapunzel heb je een engelengeduld en ga je altijd recht op je doel af.

© Pinterest

Tweeling
Tweeling

Jij bent veelzijdig en kan je makkelijk aanpassen aan de situatie. Je verveelt je snel, dus doe je er alles aan om je leven altijd en overal even boeiend te maken. Dankzij het magische tapijt verveelde Jasmine zich nooit, dus hoog tijd om ook zo’n item te zoeken!

© Pinterest

Kreeft
Kreeft

Net als Megara, de vriendin van Hercules, ben jij over het algemeen vrij emotioneel en kan je je snel druk maken over de problemen van anderen. Je durft al eens verrassend uit de hoek te komen, maar uiteindelijk ben je bij iedereen geliefd.

© Pinterest

Leeuw
Leeuw

Echte leeuwen staan graag in het middelpunt van de belangstelling. Je bruist van de creativiteit, en voor een portie gezelligheid kunnen je vrienden ook bij jou terecht. Net als Merida uit de film ‘Brave’ hou je van het buitenleven en sport je graag.

© Pinterest

Maagd
Maagd

Jij hebt aandacht voor detail; je vrienden omschrijven je altijd als de perfectionist van de groep. En dat is exact wat de zeven dwergen ook over Sneeuwwitje zouden zeggen!

© Pinterest

Weegschaal
Weegschaal

Volgens de Weegschalen onder ons is eerlijkheid is het belangrijkste wat er bestaat. Jij zal net als Pocahontas eerst aan het welzijn van anderen denken voor je bij je eigen geluk stilstaat.

© Pinterest

Schorpioen
Schorpioen

Net als Elsa heb jij graag de controle over van alles en nog wat. Daarnaast bruis je van ambitie en leer je goed te relativeren. Let it go!

© Pinterest

Boogschutter
Boogschutter

Boogschutters kunnen zich het best vergelijken met Belle. Je houdt van je vrijheid, je bent nieuwsgierig en je wil altijd bijleren.

© Pinterest

Steenbok
Steenbok

Als Steenbok doe je er alles aan om je dromen te realiseren. Net als Tiana laat je je niet snel afleiden en ga je er altijd voor de volle 100 % voor. Go, go, go!

© Pinterest

Waterman
Waterman

Jij bent tegen iedereen altijd even vriendelijk, zelfs tegen je grootste vijand. Je bent lief, maar toch heb je net als Assepoester een eigen wil. Ach ja, waar een wil is, is een weg!

© Pinterest

Vis
Vis

Vissen lijken – hoe toepasselijk – het meest op Ariel. Je houdt ervan om te dagdromen en je laat je meestal leiden door je gedachten en gevoelens. Maar, liefste Vissen, soms kan het geen kwaad om eens te luisteren naar de raad van anderen.

© Pinterest

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.