Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Booking.com

Wil jij een nachtje in The Chocolate Cottage verblijven? Snel zijn is de boodschap.

OMG: je kan binnenkort verblijven in een huisje dat volledig uit chocolade bestaat

Robine van Tilburg
Robine van Tilburg chef online

Een peperkoeken huisje is zó passé... Geef ons maar een huisje uit chocolade als buitenverblijf. Hoorden jullie al van The Chocolate Cottage?


Yes, je leest het goed. The Chocolate Cottage is een chocoladehuisje in het Franse Sèvres, vlakbij Parijs. Het huisje is maar 18 vierkante meter groot, maar bevat wel zo’n kleine 1500 (!) kilo chocolade. En je kan er binnenkort gaan overnachten!

Het chocoladehuis is ontworpen én gemaakt door de Franse chocolatier Jean-Luc Decluzeau. Jean-Luc geeft ook een chocoladeworkshop aan zijn gasten én serveert een heerlijk diner en ontbijt in zijn bloementuin. Er steen ook heel wat schaaltjes met chocolade in The Chocolate Cottage zodat de huurders niet van de muren, kasten en gootsteen zouden beginnen te eten.

Felbegeerd nachtje boeken?


Wie nu al verwoed op zoek is naar de eerstvolgende beschikbare datum om het huisje te reserveren, zal zijn zoektocht moeten staken. Er zullen binnenkort slechts twee nachten beschikbaar zijn om te overnachten in de chocoladebungalow. Op woensdag 19 september werd de eerste nacht al verhuurd. Op woensdag 26 september vanaf 10u ‘s morgens kan je op booking.com de tweede nacht van 5 of 6 oktober reserveren. Belachelijk snel zijn is dus de boodschap!

Nadat de laatste gasten The Chocolate Cottage verlaten hebben, wordt de bungalow afgebroken en opnieuw opgebouwd in het Musée du Chocolat in Parijs.

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '