Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Instagram @thegranadventure

Je kan hun avonturen volgen op de Instagrampagina The Gran Adventure.

MUST FOLLOW: Nathanel (26) trekt de wereld rond met zijn oma (74)

Herlinde Matthys

Ik ga op reis en ik neem mee: mijn grootmoeder! Nathanel Creson (26) reist samen met zijn 74-jarige oma Safta met de rugzak door Azië. Je kan hun belevenissen op de voet volgen op zijn Instagrampagina The Gran Adventure.


Waar we er vroeger misschien nog van opkeken als iemand een all-inresort liet liggen en er bewust voor koos om met de trekrugzak op pad te gaan, is dat nu niet meer zo uniek. Heel wat jongeren willen avontuur in plaats van luxe. Nathanel Creson (26) uit Zweden is zo iemand: hij backpackt momenteel door Azië en toch onderscheidt hij zich van de rest. Zijn reisgenoot is immers niet zijn beste vriend of broer, maar zijn oma!

‘Mijn oma heeft het grootste hart dat je je kan inbeelden’, vertelt Nathanel op zijn Instagrampagina. Hij noemt haar Safta en ze is 74 jaar oud. Terwijl de meesten op die leeftijd het net wat rustiger aan willen doen en vooral genieten van hun pensioen, besloot Safta haar kleinzoon te vergezellen op deze unieke tocht. Ze vertrokken half maart en trekken langs onder andere China, Zuid-Korea, Japan, de Filipijnen, Taiwan en Indië.

Pootjebaden onder waterval


Met hun reis willen ze andere mensen inspireren om de kloof tussen oud en jong te dichten. Je kan hun belevenissen volgen via de Instagrampagina The Gran Adventure. Zo beklommen ze de Chinese muur, vaarden ze rond op een vlot en gingen ze pootjebaden onder een waterval.

De foto’s zijn prachtig en de band tussen de twee is er eentje om jaloers op te zijn. Enkele pareltjes uit hun online reisalbum:

Longsheng Rice Terrace, China


Hangzhou, China


Jeju, Zuid-Korea


Kyoto, Japan


Kaudulla National Park, Sri Lanka


[td_smart_list_end]

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '