Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Killian Pham via Unsplash

Het liefst zouden we kunnen teleporteren naar die exotische bestemming.

11 herkenbare dingen die we allemaal vervelend vinden aan vliegen

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

We houden allemaal van reizen, maar het liefst zouden we onszelf teleporteren naar die exotische bestemming. In de eerste plaats natuurlijk voor het milieu, maar het is ook gewoon niet altijd even comfortabel. Deze herkenbare dingen vinden we allemaal vervelend aan vliegen.

Het is ofwel te koud ofwel te warm.

Het vliegtuig heeft nooit de perfecte temperatuur. Als je drie extra truien meehebt, is het plots dertig graden. Als je al je zomerkleren aanhebt, heb je het gevoel dat je in een scène van ‘Frozen’ zit. Ugh!

De wachtrijen aan de toiletten zijn zo vervelend.

Wachten om naar het toilet te gaan, is al verschrikkelijk. Maar wachten op een vliegtuig om naar het toilet te gaan, is nog stukken erger. Plots moet iedereen tegelijk plassen (of meer) en dan sta je daar mooi te schuifelen in het smalle gangpad tot het aan jou is.

Je ongemakkelijk voelen is gewoon onvermijdelijk.

Je lichaam weet niet meer hoe het moet functioneren. Hallo, verstopte darmen, barstende koppijn en droge keel- en neusholte!

Het eten op het vliegtuig is nooit helemaal dat.

Niets tegen de catering die het vliegtuig van eten voorziet, wij zijn al blij dat er een maaltijd aan boord is, maar kan het nu écht niet een beetje smakelijker?

Slapen zit er meestal niet in.

Of je slaapt net wél en dan is het met een stijve nek als gevolg. Tenzij je in business class vliegt, en een zetel als bed ter beschikking hebt. Maar wie kan dat nou betalen?

Soms lijkt de vlucht echt nooit te eindigen.

Je kan maar drie uur onderweg zijn en toch lijkt het alsof je al een hele dag aan vliegen bent. Wanneer eindigt het?!

Turbulentie doet je maag omkeren.

Iedereen die rampenfilms of -series zoals ‘Lost’ heeft gezien, weet dat het radicaal fout kan lopen met een vliegtuig. En als je nog maar een beetje turbulentie voelt, schieten die beelden meteen voor je ogen.

Krijsende baby achter je? Help!

Niemand vindt het leuk om in de buurt van een baby of peuter te zitten. Als wij vliegen al niet leuk vinden, vinden zij het al zeker niet leuk, maar dat heeft vaak krijsen tot gevolg. En dat maakt jouw vlucht dan weer minder aangenaam.

Een vliegtuig is zo luid.

Het is zo erg dat je zelfs het volume van je favo serie op het maximum moet zetten. Misschien toch maar investeren in een noise cancelling headphone voor je volgende vlucht?

Beenruimte? Don’t know her…

Je mag dan niet groot zijn, maar je benen niet kunnen strekken tijdens de vlucht is gewoon verschrikkelijk. Misschien toch maar bijbetalen de volgende keer?

Je bent altijd bang dat je iets gaat vergeten.

Je checkt dan ook tien keer onder, op en tussen de zetels of je niet hebt achtergelaten.

Lees ook:

    Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

    Partner Content

    ' ' ' '