Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© roberto nickson via Unsplash

Pak je beste vriendin, ouders, kinderen, grootouders, schoonmama, partner of hond mee naar je droombestemming.

Zin in een gratis korte vakantie? Schrijf je dan in voor een gloednieuw VTM-programma

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

VTM gaat voor een gloednieuw programma op zoek naar mensen bij wie de zoektocht naar een vakantiebestemming niet altijd zo vlotjes verloopt.


Op reis gaan, is anno 2019 niet meer zo moeilijk. Reisbureaus smijten de last minutes naar je hoofd en je moet maar een website open klikken of je vindt wel tientallen tips voor de allerleukste bestemmingen (guilty!). Hierdoor is het voor sommigen wel enorm moeilijk om een keuze te maken. Uitblazen op het strand, een hippe stad verkennen of sport mixen met ontspanning?

Drie superhandige vakantietips


Voor wie al stress krijgt als hij of zij alleen nog maar denkt aan het plannen van een vakantie waar iedereen tevreden met is, is er binnenkort een gloednieuw programma op VTM. Daarin testen mensen telkens drie superhandige vakantietips uit. En er is nog meer goed nieuws, want ze zijn nog volop op zoek naar kandidaten!

Laat VTM de jaarlijks terugkerende vraag ‘Waar gaan we dit jaar weer op vakantie?’ voor jou beantwoorden, en stel je hier kandidaat. Je kan je inschrijven met je beste vriendin, partner, schoonmama, ouders, broer, partner of hond en samen enkele verschillende vormen van vakantie uittesten. Je gaat helaas geen week all in naar een tropisch eiland, maar je test wel kort enkele vakantieformules uit of bezoekt enkele toplocaties. De enige voorwaarde is dat je minstens achttien jaar bent. Succes, en wie weet zien we jou binnenkort in onze woonkamer schitteren op je droombestemming.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '