Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Jayme Mccolgan

ZALIG: Disneyland Parijs organiseert volgend jaar een heuse Princess Run

Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

Het Disneyland Paris Run Weekend is voor vele Disneyfans een jaarlijks (sportief) uitje geworden. Tijdens dat weekend kan je in het park deelnemen aan een magische loopwedstrijd die je alle hoekjes van Disneyland laat verkennen. Geen zin om afgepeigerd met Micky Mouse en Olaf te poseren? Dan kunnen ze je volgend jaar misschien tóch overtuigen om naar Parijs af te zakken...


Disneyland organiseert volgend jaar naast de vijfde editie van het Magic Run Weekend namelijk ook een heuse Princess Run. Jawel, je leest het goed: je kan voor het eerst deelnemen aan een loopwedstrijd die volledig op jouw lijf geschreven is. Al je favoriete prinsessen zullen je tijdens de wedstrijd aanmoedigen en misschien zelfs een duwtje in de rug geven om die laatste meters richting het kasteel van Doornroosje af te leggen.

Cinderella Challenge


Na de wedstrijd krijg je een exclusieve medaille en een leuk souvenirtje én kan je met Belle of Assepoester op de foto. Je kan twee keer deelnemen aan de magische wedstrijd, want ze gaat zowel op zaterdag 9 mei als op zondag 10 mei door in het park. Op zaterdag staat de loopwedstrijd volledig in het teken van ‘De Kleine Zeemeermin’ en zal je langs het 5 kilometer lange parcours aangemoedigd worden door Ariël en haar vriendjes.

Zondag loop je een ‘Belle en het Beest’-route van acht kilometer. Wie de Speedy Gonzalez wil uithangen, kan ook deelnemen aan de ‘Cinderella Challenge’ en een extra lange route van 13 kilometer volgen. Dat parcours zal volledig in het teken staan van de 70ste verjaardag van Assepoester.

Wie de Princess Run liever aan zich voorbij laat gaan en 5, 10 of 21 kilometer wil lopen in het park, kan dat doen tijdens het klassieke Magic Run Weekend. Dat gaat door van 25 tot en met 27 september. Meer info vind je hier.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '