Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Craig Adderley via Pexels

De trailer belooft een nóg magischer decor en nieuwe belevenissen.

Disneyland Parijs organiseert dit jaar een groot feest om 30ste verjaardag te vieren

Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

30 keer hoera voor Disneyland Parijs, want ons favoriete themapark viert dit jaar zijn dertigste verjaardag. En die zal uitbundig gevierd worden, want er wordt een gigantisch verjaardagsfeest georganiseerd. Wil je niet missen!

Dit jaar zal Disneyland Parijs er nog net een tikkeltje magischer uitzien dan anders. Vanaf 6 maart kan je er de 30ste verjaardag van het park vieren met een groot verjaardagsfeest. ‘We gaan groter dromen, harder lachen en nog meer genieten tijdens onze spectaculaire en unieke verjaardag’, staat er op de website te lezen.

Nieuwe shows

Hoelang het feest precies zal duren, is niet helemaal duidelijk, maar kans is groot dat het wel een aantal wéken zal duren. Wat wel al zeker is, is dat je je er aan fantastische festiviteiten mag verwachten. Zo zal je er kunnen genieten van verbluffende nieuwe shows en belevenissen, zal je zowel overdag als in de avond een adembenemend decor kunnen bewonderen, krijgen de Disneyfiguren die in het park rondlopen een feestelijke outfit (met glitters!) en zal je er van unieke snacks kunnen proeven.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Disneyland Parijs belooft dat het het volledige programma binnenkort zal bekendmaken en loste al een magische trailer die je helemaal warm maakt voor het feestje. Wij leggen ons verblijf nu al vast!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '