https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© © Airbnb

Onze tip? Er als de kippen bij zijn, want het gaat om een eenmalige stunt!

OMG: je kan dankzij Airbnb overnachten in de ultraroze villa van Barbie

Jolien Meremans

Eerlijk? We hebben er als kind allemaal weleens van gedroomd om in de roze en o zo meisjesachtige villa van Barbie te wonen. En geloof het of niet, maar niet alle dromen zijn bedrog, want via Airbnb kan je nu in een – weliswaar iets grotere – replica van het huis overnachten. Het enige wat je daarvoor moet doen? Hun wedstrijd winnen!


Van kamers die uit de ‘Harry Potter’-films lijken te komen, over een Legohuis tot een simpele blokhut in de Ardennen, je kan het zo gek niet bedenken of Airbnb biedt het wel aan. Toch heeft de website nu pas echt de hoofdvogel afgeschoten: je kan overnachten in de villa van Barbie.

En die ziet er net zo spectaculair uit als de versie die wij in onze speelgoedkamer hadden staan: het heeft een reusachtig zwembad, de inloopkast van onze dromen, een cinema én een fitnesszaal. En alsof dat nog niet genoeg is, ligt het ook nog eens op een prachtige locatie: in Malibu met zicht op de Stille Oceaan.

60 dollar


Voordat ja als een gek begint te surfen, moeten we je wel waarschuwen: het gaat om een eenmalige stunt. De villa zal dus maar één keer verhuurd worden via Airbnb. Hoe je in godsnaam kans kan maken op dat verblijf? Op 23 oktober om 20u stipt achter je computer gaan zitten en de villa als eerst proberen te boeken. Het verblijf vindt een week later, van 27 tot 29 oktober, plaats.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Er mogen gelukkig wel nog drie andere mensen met de winnaar mee richting Malibu. Wie die gelukzakken zijn, bepaalt de winnaar volledig zelf. Je moet natuurlijk wel nog de kostprijs van je verblijf betalen en die valt, tegen alle verwachtingen in, ontzettend goed mee. Per nacht moet je amper 60 dollar betalen.

Wat de ervaring nóg beter maakt? Dat geld wordt rechtstreeks gedoneerd aan het Barbie Dream Gap Project, een organisatie die meisjes helpt om meer zelfvertrouwen te kweken en hun dromen te leren najagen. Wie niet waagt, niet wint!

Airbnb x Barbie


Airbnb x Barbie


Airbnb x Barbie


Airbnb x Barbie


Airbnb x Barbie


Airbnb x Barbie


Airbnb x Barbie


Airbnb x Barbie


Airbnb x Barbie


[td_smart_list_end]

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content