Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© 20th Century Studios

We krijgen echte Xena: Warrior Princess-vibes van haar!

TRAILER: Joey King speelt badass prinses in nieuwe Disney+-film

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Joey King kruipt na haar rol van Elle Evans in ‘The Kissing Booth’ in de huid van een meer badass personage. In ‘The Princess’ vertolkt de actrice de rol van een prinses die weigert te trouwen en het heft in eigen handen neemt. De trailer belooft alvast veel goeds!

Volgende maand is op Disney+ ‘The Princess’ te zien. Daarin speelt ‘The Act’- en ‘The Kissing Booth’-actrice Joey King de hoofdrol. Ze kruipt in de huid van een stoere prinses die weigert te trouwen met een wrede sociopaat. Ze wordt ontvoerd en opgesloten. Wanneer haar verloofde de troon van haar vader wil stelen, neemt de prinses het heft in eigen handen en doet ze er alles aan om haar familie en koninkrijk te redden.

Xena

In de trailer van de middeleeuwse actiefilm is te zien hoe Joey haar beste vechtkunsten bovenhaalt en het opneemt tegen kwaadaardige mannen. We krijgen echte Xena: Warrior Princess-vibes van haar! Naast Joey King zien we onder andere ook acteur Dominic Cooper, bekend van films zoals ‘Captain America: The First Avenger’ en Mamma Mia‘, en ‘Black Widow’-actrice Olga Kurylenko.

‘The Princess’ is vanaf 1 juli te streamen via Disney+.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '