Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty/Sony

Er zitten trouwens originele liedjes in van het muzikale team van 'The Greatest Showman'.

ZIEN: Shawn Mendes speelt een zingende krokodil in ‘Lyle Lyle Crocodile’

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Krijg jij ook maar geen genoeg van de betoverende stembanden van Shawn Mendes? Dan hebben we goed nieuws, want de ‘When You’re Gone’-zanger kruipt in de nieuwe film ‘Lyle Lyle Crocodile’ in de huid van een zingende – jawel! – krokodil. Sony lanceerde een eerste teaser.

‘Lyle Lyle Crocodile’ is een live-actionfilm gebaseerd op het gelijknamige kinderboek van Bernard Waber. Het gaat over een krokodil Lyle die in New York City woont. Wanneer de familie Primm naar de stad verhuist, worstelt zoon Josh met zich aan te passen aan zijn nieuwe school. Alles verandert wanneer hij Lyle ontmoet. In tegenstelling tot wat mensen zouden denken, is de krokodil niet gevaarlijk. Meer nog, hij draagt een sjaal, kan zingen én woont op de zolder van Josh’ nieuwe huis. Wanneer Lyle bedreigd wordt door de buurman Mr. Grumps, moeten de Primms samenwerken met Lyle’s huisbaas Hector om te tonen dat Lyle geen bedreiging is.

Shawn Mendes

De zingende krokodil wordt vertolkt door niemand minder dan Shawn Mendes. Onder andere ook ‘Crazy Rich Asians’-actrice Constance Wu, ‘Dune’-acteur Javier Bardem en ‘Timmy Failure: Mistakes Were Made’-acteur Winslow Fegley spelen een rol in de film. Er zitten trouwens originele liedjes in van het muzikale team van ‘The Greatest Showman’.

Een releasedatum voor ‘Lyle Lyle, Crocodile’ is er nog niet, maar we kunnen de film ergens in oktober in de bioscoop verwachten! Bekijk de teaser alvast hieronder.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '