Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Stranger Things

Op 27 oktober zullen we tijdelijk onbereikbaar zijn...

ZIEN: de nieuwe trailer voor ‘Stranger Things’ is té goed

Over twee weken kunnen we ons EIN-DE-LIJK opsluiten voor een Netflix bingewatchsessie van Stranger Things’. Seizoen twee komt uit op 27 oktober en aan de nieuwe trailer te zien zullen we het hele weekend onbereikbaar zijn. Breng je familie en vrienden alvast op de hoogte.


We hebben er lang naar uitgekeken, maar het is bijna zover: eind oktober is seizoen twee van ‘Stranger Things’ te zien op Netflix. Om ons al een voorsmaakje te geven, heeft Netflix besloten een nieuwe trailer te lossen, op vrijdag de dertiende… Good thinking, Netflix!

‘These aren’t nightmares. IT’S HAPPENING…’


Will Byers is al meer dan een jaar terug uit de Upside Down en alles lijkt weer normaal, maar schijn bedriegt. Er heerst een dreigende duisternis over het kleine stadje en Will lijkt hier een cruciale rol in te spelen…

Al onze favoriete personages zijn er weer en het ziet ernaar uit dat de vriendengroep van Will een nieuw lid zal rekruteren. In de trailer komt op verschillende momenten een nog onbekend roodharig meisje voor. Uiteraard zien we ook Eleven de revue passeren, mét een krullende bos haar deze keer.

We kunnen haast niet wachten tot 27 oktober!

https://www.youtube.com/watch?v=_VwgEkuG2n8

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '