Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Tip: niet kijken op een lege maag.

ZIEN: fris je geheugen op met de recap van ‘You’

Annelies Hart

Na ‘Ginny & Georgia‘, ‘Emily in Paris’ en ‘Gossip Girl‘ komt er binnenkort nog een van onze favoriete series met een nieuw seizoen naar Netflix: ‘You’. De streamingdienst loste eerder deze maand al een trailer en brengt nu 9 februari alsmaar dichterbij komt een klein geheugensteuntje uit.

Opgelet, spoiler alert!

Nog maar een paar weken wachten en dan kunnen we eindelijk zien hoe het Joe Goldberg vergaat nu hij zijn vrouw Love vermoord heeft en naar de andere kant van de wereld trekt. In Europa is hij van plan zijn gloednieuwe crush, Marienne, te gaan stalken. In de trailer zien we echter dat dat niet loopt volgens plan.

Joe begint dus een nieuw leven in dit vierde seizoen. Hij heet nu Jonathan Moore, werkt als professor in Londen en maakt deel uit van de rijke socialite. Gaandeweg krijgt hij zelfs een nieuw slachtoffer op het oog. Maar wanneer er plots nog een moordenaar opduikt, verschuift zijn rol van stalker en moordenaar naar detective en doelwit.

Kleine recap

Dit is nieuw voor Joe, want de afgelopen drie seizoenen was hij diegene met bloed aan zijn handen. Na zoveel afleveringen is het moeilijk om de tel bij te houden van iedereen die hij gestalkt en vermoord heeft, en dat beseft Netflix maar al te goed. De streamingdienst bracht daarom speciaal voor de fans een kleine recap uit. Ideaal om je geheugen op te frissen, maar misschien niet om op een lege maag te kijken...

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Het eerste deel van het vierde seizoen van ‘You’ is vanaf 9 februari te zien op Netflix.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '