Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© HBO Max

We vangen ook een glimp op van oude bekende Georgina Sparks die terugkeert.

TRAILER: nog meer plannetjes, schandalen en geheimen in het tweede seizoen van ‘Gossip Girl’

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Dat oude bekende Georgina Sparks (Michelle Trachtenberg) zou opduiken in het tweede seizoen van de ‘Gossip Girl’-reboot vertelden we je al. Ondertussen loste Streamz een trailer voor de nieuwe afleveringen en daarin vangen we een glimp van het personage op, maar nog zoveel meer.

Er werd al een tweede seizoen van de ‘Gossip Girl’-reboot bevestigd nog voor de laatste afleveringen van het eerste seizoen op Streamz stonden. Nu zijn we zo’n dik jaar verder en is de release in zicht. Ondertussen heeft de streamingdienst de trailer gelost en die belooft héél véél goeds. Nog meer plannetjes. Nog meer schandalen. En nog meer geheimen.

Relatie met drie

Op het einde van het eerste seizoen zagen we dat Max, Audrey en Aki hun situationship veranderden in een echte relatie met drie. En als het niet werkt met een van hen, gaan ze allemaal uit elkaar. Maar in de trailer zien we al dat Aki en Audrey hun nieuwe overeenkomst willen geheim houden, wat Max niet zo fijn lijkt te vinden.

Verder zien we dat Julien met een frisse start begint en dat ze iets begint met een getrouwde man. Ondertussen doet Monet er alles aan om haar van de troon te stoten. Ten slotte wordt de trailer met een knaller van formaat afgesloten. Niemand minder dan oude bekende Georgina Sparks duikt op in het appartement van lerares én Gossip Girl Kate. ‘Wist je dat er vier zwakke punten in je slot zitten? En je hebt een omkoopbare huisbaas’, aldus het evil mastermind.

Het tweede seizoen van ‘Gossip Girl’ is vanaf 2 december wekelijks te zien via Streamz.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '