Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© HBO Max

En het is goed mogelijk dat in dat nieuwe seizoen iemand anders het Gossip Girl-account overneemt.

HBO Max bevestigt nu al tweede seizoen van ‘Gossip Girl’-reboot

Ysaline Pollet

Het eerste seizoen van de ‘Gossip Girl’-reboot zit er nog niet op, en er is nu al goed nieuws voor de fans. HBO Max bevestigt dat er een tweede seizoen komt van de dramareeks!


Een kleine maand geleden vertelden we je dat het eerste seizoen van de ‘Gossip Girl’-reboot met nog zes afleveringen verdergaat in november. In de zesde aflevering ‘Parentsite’ komt de moeder van Obie naar New York, wil Julien haar imago naar een nieuw niveau tillen en komen Aki en Max samen om Audrey te steunen. Er gebeurden heel wat interessante dingen op het einde van die voorlopig laatste aflevering en dat doet ons alleen maar hunkeren naar meer.

Nieuwe Gossip Girl?


En meer krijgen we ook! De ‘Gossip Girl’-reboot met Jordan Alexander als Julien Calloway en Whitney Peak als Juliens jongere halfzus Zoya Lott in de hoofdrollen krijgt een tweede seizoen. Op Instagram deelde HBO Max een video die doet blijken dat er misschien wel iemand anders achter het Gossip Girl-account zal zitten in dat nieuwe seizoen.

Opgelet, spoiler alert!

Al van bij het begin van de serie weten we dat leerkracht Engels Kate Keller en haar collega’s Gossip Girl nieuw leven inbliezen, met een Instagramaccount in plaats van een blog weliswaar. Maar het is goed mogelijk dat iemand anders de macht overneemt. In de video staat namelijk te lezen: ‘you never know whose hands I’ll fall into‘. Spannend! Wanneer dat tweede seizoen op de planning staat, is nog niet bekend.

 

Dit bericht bekijken op Instagram


 

Een bericht gedeeld door Gossip Girl (@gossipgirl)


Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '