Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Samen sleepten ze een winst binnen van € 7125.

Axel of Jacques? Dit is de winnaar van ‘Eenmaal Andermaal’

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Zeven weken lang schuimden kunstliefhebbers Jacques Vermeire en Axel Daeseleire samen met andere bekende Vlamingen rommelmarkten af om antieke parels te vinden en te verkopen. Ondertussen weten we wie er met de trofee naar huis mag.

Van Koen Wauters over Sven De Ridder tot Kürt Rogiers: een voor een stonden bekende Vlamingen Jacques Vermeire en Axel Daeseleire bij in hun zoektocht naar kunstpareltjes. Op donderdagavond ontdekten we in de laatste aflevering van ‘Eenmaal Andermaal’ eindelijk hoeveel winst het duo samen gemaakt heeft en wie er de trofee in ontvangst mocht nemen.

Tweede trofee

Er werd een veiling gehouden met alle spullen die het duo bij elkaar had gesprokkeld. En het werd spannend! Jacques bekwam een totale winst van 3270 euro, maar Axel haalde net iets meer binnen: 3855 euro om precies te zijn. In totaal konden de twee kunstliefhebbers samen 7125 euro inzamelen. Die winst gaat integraal naar JEZ!, de goededoelenactie voor én door jongeren.

Axel mag zich dus voor de tweede keer winnaar van ‘Eenmaal Andermaal’ noemen. Bekijk de uitreiking van de trofee zelf hieronder. Jacques neemt zijn verlies alvast sportief op! Alle afleveringen van ‘Eenmaal Andermaal’ kan je trouwens op VTM Go herbekijken.

Lees ook:

boer zoekt vrouw cathy
blind gekocht startdatum

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '