Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

Jullie stemden massaal op het lot van Eveline – is ze schuldig of niet?

De jury heeft beslist: dit is het verdict over Eveline in ‘Assisen’

Gisterenavond was het zover: na zeven afleveringen kennen we nu het oordeel van de volksjury in ‘Assisen’. De kijker heeft beslist over het lot van Eveline na tal van getuigenissen en verhalen. Is ze volgens Vlaanderen schuldig, of lijkt het erop dat iemand anders de daad pleegde?

In de interactieve reeks ‘Assisen’ volgden we zeven weken lang het proces van Eveline Van Laecke (Violet Braeckman). De balletdanseres wordt beschuldigd van de moord op haar mentor én minnaar Samuel Indria (Geert Van Rampelberg). Eveline heeft een motief om haar mentor te vermoorden, want ze werd door hem aan de kant geschoven voor een jongere danseres. Denkt kijkend Vlaanderen dat Eveline schuldig is, of kan ze het gewoonweg niet gedaan hebben?

Het verdict

Gisterenavond werd het vonnis uitgesproken: Eveline Van Laecke is onschuldig bevonden aan de moord van Samuel Indria. We zagen aan het einde van de aflevering hoe Eveline als een vrij vrouw de rechtszaal mocht verlaten. Of ze ook écht onschuldig is, durven we niet met zekerheid te zeggen. ‘Ik zal nooit vertellen wat er de avond van de moord op Samuel gebeurde’, klinkt het bij Eveline.

Maar geen zorgen, we hoeven niet lang meer op de waarheid te wachten. Volgende week, in de allerlaatste aflevering van ‘Assisen’, komt er aan het licht wat er in de nacht van de moord op Samuel nu écht gebeurde. Heeft het ‘Assisen’-publiek de ballerina juist ingeschat? Of verzwijgt ze toch iets?

Andere verdachten

Eveline mag dan wel de hoofdverdachte geweest zijn, er passeerden nog heel wat mensen de revue. Zo had de zoon van Samuel ook een sterk motief, hij kwam er namelijk net achter dat hij een halfzus had. Jonas was uit op de job van Samuel, Lieven werd door hem afgeperst en ook de nanny was de avond van de moord in de buurt. Genoeg mensen die het gedaan zouden kunnen hebben.

De laatste aflevering van ‘Assisen’ is volgende week woensdag 29 maart te zien op Play4.

Lees ook:

boer zoekt vrouw cathy
blind gekocht startdatum
finaleticket big brother

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '